Livet er en fest,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Vuitton x Billie Achilleos crazy creatures cabaret – 100 years celebration of SLG

Noget af det jeg beundrer ved Louis Vuitton, er de skøre påfund, som indimellem rammer modehuset. Det kan godt være, at det er et gammelt firma, som værdsætter gamle traditioner og designs, men når der er fest i LV-huset, så er der fest!

Da New Bond Street Maison i London åbnede, som jeg skrev om her og besøgte her, var Billie Achilleos in action for første gang. Hun havde kreeret 20 små Louis-dyr i fine glasklokker som dekorerede et af de store vinduer ud mod gaden. Ms. Achilleos er en London-based kunstner med forcer udi specialeffekts, kostumer, tech-designs mm og skriver selv på sin blog, at ingen idé er for skør eller uladsiggørlig. Der er link til hendes blog længst nede i indlægget, som bestemt er et besøg værd.


LV hidkaldte hende igen for nylig for at hjælpe med at lave 4 større dyr ud af Louis Vuitton SLG produkter (SLG= Small Leather Goods, red.) – det er nemlig 100 år siden, at det første SLG blev lavet og det skal naturligvis fejres! For det første med de 4 skønne dyr, men også med, at det nu bliver muligt med My Monogram på punge, pochetter og kalendere. My Monogram har jeg skrevet om før her og her. Jeg ved ikke, hvornår det præcis launcher i DK, men det spørger jeg om, når jeg besøger butikken næste gang.

Tanken er, at de fire dyr skal rejse rundt til Louis Vuittons smukke maisoner rundt om i verden, så vi alle sammen kan se dem. Nu ærgrer jeg mig så over to ting: der er langt til et maison og jeg kan ikke finde en plan over, hvornår dyrene er hvor. London eller Paris ville jo nærmest kalde på mig så kraftigt, at jeg ikke ville kunne lade være med at tage afsted! 😀 Det er et par måneder siden, at dyrene blev udstillet første gang.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

Se Billie Achilleos kreative proces her i videoen – helt fantastisk, selv om jeg godt nok måtte lukke øjnene lidt, da jeg så den første gang. Hun er lidt voldsom ved de fine hjertepunge, synes jeg nok 🙂  Men jeg er altså helt færdig over bæltedyret. Den er for skøn!

Har nogen af jer allerede spottet enten glasklokke-dyrene eller SLG-dyrene live?

Kilder: Billie Achilleos, Louis Vuitton

16 Comments