Shopping og Inspiration

New in// Louis Vuitton Tropical cocktail bracelet

Jeg lovede at vende tilbage med mit seneste køb fra Louis Vuitton, som jeg fortalte om her. Det er ikke et stort køb som i en taske eller noget, men alligevel en ting, som jeg ved jeg vil blive rigtig glad for. Mine accessories er ofte det der lige gør det lidt ekstra for det jeg har på af tøj og derfor vil jeg gerne købe dyrere accessories end tøj. Man kan ikke både have mel i munden og blæse på samme tid.
Det er længe siden at jeg gjorde opmærksom på hos LV at jeg ville have dette armbånd, når det engang ville ramme forretningerne, så jeg har faktisk gået og ventet lidt på det. Det fås i både en blå og en rød variant, men jeg har en del røde/orange armbånd og faktisk ikke så meget i blå nuancer, så egentlig var jeg ikke i tvivl da jeg stod med dem. Synes det er rigtig fint at det changerer i farveskalaen og på den måde bliver det også rigtig sommerligt. Til gengæld, havde jeg ret svært ved at fotografere det – ville jo gerne fange detaljerne til jer bedst muligt samtidig med farveskiftet. Ved ikke om det er lykkedes helt til ug med kryds og slange, men jeg håber at I får en idé om det 🙂 Kan I lide det?

(ved ikke lige hvorfor min hud ser SÅ rynket ud….miss rosin)

Jeg kæmper stadig med forkølelse og skvattethed, så jeg har bagt en kage. Det var den eneste løsning på mega-selvynks-problematikken, så biksede en ualmindelig almindelig drømmekage med dobbelt dosis snask sammen. Heh! Regner med at kaste mig over den (ok, indrømmet…jeg har allerede prøvesmagt et hjørne) sammen med kærestemanden, når Melodi Grand Prix’et ruller over skærmen. Programmet man elsker at hade. Skal ses. Slut.
Hav en skøn skøn aften og tak fordi I de sødeste læsere man kunne ønske sig. 🙂

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

 

26 Comments