Min stil,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Dagens Gucci detalje og vinderen af konkurrencen

Jeg er lige landet efter en lang dejlig dag i København, hvor jeg bl.a. har været på besøg hos Group88 for at høre lidt om AW11 kollektionerne og været på besøg i de forretninger, som de køber ind til. Det var rigtig spændende og jeg har taget lidt billeder, som jeg drysser i et par indlæg til jer.
Derudover, var jeg også forbi LV og kom til at hapse en lille ting……bare en lille ting, men savlede samtidig gevaldigt over fin taske, som nu ikke rigtig kan forlade mine tanker. Det bliver bare aldrig anderledes med mig og de tasker altså! 😀 Jeg havde dog for en gangs skyld ikke Louis med på tur, men derimod meget speciel Gucci-taske, som altid høster en masse komplimenter. Jeg har flere outfitbilleder, men lige nu får I et detaljebillede primært af tasken.

OG så er vinderen af armbåndet fundet. Hold da op, hvor var I mange som deltog og hvor ville jeg ønske at jeg kunne sende et til jer alle sammen. Tusind tusind tak til alle som deltog. Jeg har en ny konkurrence i ærmet, så stay tuned!
Den heldige vinder er fundet ved random lodtrækning og blev:

Tillykke! Jeg sender dig lige en mail 🙂

Have had a nice day in Copenhagen visiting Group88 and the companies, which they handle. Snapped lots of pics and I’ll of course share them with you very soon.
Brought my very speciel Gucci bag – I love it! I’ve actually never met another one on the street…..that’s kinda nice.
The winner of the bracelet was: “Kristina” – I’ve sent her a mail – congrats! 🙂

Læs også:  Den perfekte gave

20 Comments