Shopping og Inspiration

Treasurebox

Der er noget virkelig skønt ved at vågne på sin første feriedag og kigge ud og så se den helt fantastiske smukke himmel. Man kan da ikke blive andet end glad. I går havde jeg besøg af 3 skønne kvinder til hyggesludder, sing star og X-Factor. Jeg havde jo bagt cupcakes i anledningen og jeg scorede en hel del billige point på den konto. Jeg smed et billede op af dem på min Facebookside i går.
En hel uges afslapning venter nu med masser af hyggelige aftaler, men også dage hvor jeg bare ingenting skal ud over at prøve at komme lidt til bunds i min to-do liste. Et af punkterne, som har stået der rigtig længe er, at rydde op i min gamle computer, som nu er min mands. Jeg har ikke fået flyttet billeder osv over på min Mac og det vil jeg egentlig gerne have gjort for jeg mangler dem nogle gange i forbindelse med et indlæg om fx LV.
Nu er jeg så småt begyndt og fandt så lige det her billede af en lille taskecharm jeg har fra Gucci – købte den fordi den ligner min egen hund, Charlie 🙂 Er den ikke nuttet?

Tak, i øvrigt, for den fine respons på mit frisureindlæg i går; jeg skal gerne lave en guide-to til jer, som nogle efterspørger.

I have one week’s vacation now and I love it! Though I have different plans going, I’m still gonna relax a lot and clean my old computer for pics, move them to my Mac and so on….
Found this pic of a cute bag charm of mine…..it ressembles my own dog, Charlie, a lot.

On request by Guapizimo 😉

French Bulldog


bloglovin

Læs også:  Forårsfodtøj

15 Comments