Shopping og Inspiration

Pilgrim – beetle, fox and the rest of the party

Jeg besøgte Pilgrim her i begyndelsen af ugen og lurede lidt på alle de nye varer fra forårskollektionen. Det er faktisk ikke så tit jeg går i Pilgrim og det er heller ikke et smykkemærke, som der er vildt meget fokus på i Blogland – måske en fejl, for der er virkelig mange fine ting. Smykkerne er ikke særlig dyre, så et eller andet sted kan vi alle sammen være med.
Nogle af mine favoritter var fra linjerne “Bugs” og “Wildlife”. Er helt pjattet med især de små rævehoveder og billeringene, som fås i tre metalvarianter. Pilgrim kan købes online og selvfølgelig i de mange butikker.

Shopper I Pilgrim derude?

The Danish jewelry brand Pilgrim makes some really nice pieces and they are very affordable. You can shop online as well as in the stores.

Læs også:  Forårsfodtøj

10 Comments

  • MarianneP

    Jeg tror ikke at jeg med min gode vilje kunne gå med noget med biller på. Der er jeg nok for sippet også har jeg en bitte lille skræk for det som kryber og kravler. Revene og bjørnen synes jeg til gengæld er rigtig fine.
    Har du nydt din ferie, Malsen?

  • Guapizimo

    Jeg har ikke haft fokus på Pilgrim længe fordi jeg ikke helt følte det var smykker der passede til min stil, men de ting du viser ser interessante ud, især rævene – tror lige at jeg skal have et kig på deres smykkekollektion 🙂

    • Malsen

      Jeg tror mange har haft det som dig, men det er som om der er ved at ske et eller andet med mærket 🙂

  • Katja

    ja jeg har været heldig at finde en del ting fra det mærke..Malsen hvordan laver du links på bloggen, altså hvor jeg skriver f.eks. Malsen og så kan man trykke på navnet for at komme til din side. Kan ikke finde ud af det?

    • Malsen

      Når du er i gang med at lave dit indlæg, så hvis du fx skriver Malsen og du gerne vil lægge et link under, så markerer du “malsen” og klikker på det lille felt i din skriveblok der hedder “link”, så kommer der en boks frem hvor der står “tekst der skal vises” (her burde der så stå malsen, for det er det du har markeret) og derefter et felt med plads til at indsætte linket fx http://www.malsen.dk …..
      Skriv igen, hvis du ikke kan …..du kan også bare skrive til min mail, hvis det er 🙂