diverse,  Louis Vuitton

Louis Vuitton Library vol. 5

Sidste del af biblioteket. De kulørte kataloger, som jeg med jævne mellemrum får og som jeg absolut ikke nænner at smide ud, fordi de simpelthen er så flotte og tematiske og fordi de fungerer rigtig godt som supplement til den viden der er i bøgerne. Nogle gange er der er ting, som jeg ikke helt kan huske navnet eller sæsonen på og så kan jeg bruge dem til at blive klogere.
Indimellem har jeg også haft dem liggende fremme som små coffeetable books; ene og alene af den grund at de er så smukke og farvestrålende at de fint kan udgøre det som hygge-bladre-bøger. Mit yndlingskatalog er det som er på de to nederste billeder med de smukke fairytale pieces (conte de fees) – billederne er simpelthen bare fuldstændig fantastiske!
Og med de ord, så er jeg ved vejs ende i min fremvisning af bøger mm. Jeg håber, at I har kunnet lide indlæggene og har fundet dem interessante. Jeg lover at det ikke er slut med LV-historie og de skal nok komme dryssende hen ad vejen 🙂

These are the last books/catalogues from my LV library – I hope you’ve enjoyed my posts and I promise I’ll share more LV history along the way.

Læs også:  En omfattende oprydning er i gang

13 Comments