diverse,  Louis Vuitton

Louis Vuitton Library Vol. 3

Jeg håber ikke at det trættende med de her ‘Library’ LV-indlæg? Jeg synes bare det er synd at smide dem alle i et indlæg, for de fortjener hver især at få et par ord med på vejen.

Bogen i dag er min absolutte yndlingsbog. Den hedder “Louis Vuitton – Art, Fashion and Architecture” og er spækket med fantastiske store smukke billeder med alt fra tidligere reklamer til hvordan LV-bygninger har været dekoreret. SÅ fin. På mange måder er den en slags “bibel”, fordi der er så mange limited editions afbilledet, så når hukommelsen ikke lige slår til med sæson/år, så kan jeg bl.a. bruge denne her til at ‘støve hjernen af’
Min udgave er med sådan en plexi-kuffert-holder, som kun kunne fås i Vuittons butikker. Selve bogen kan købes på Amazon og andre steder, men så får man ikke plexi-banditten med 😉 Jeg købte den som et minde om turen til Asnieres, da vi besøgte butikken på Champs Elysees i Paris; den er tung som et ondt år og måtte slæbe rundt på den hele dagen og i lufthavnen hehe….

Har du ikke fået set de andre bogindlæg, så kig forbi her og her. Jeg er endnu ikke heeelt færdig med at vise frem, så stay tuned…..

Another one of my LV books – this time “Louis Vuitton – Art, Fashion and Architecture” – lovely photoes and lovely info.

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren

14 Comments

  • Tina

    Jeg synes, det er nogle rigtig gode indlæg! Super spændende 🙂 Kunne selv rigtig godt tænke mig sådan en bog fyldt med lækre LV billeder! Hvilken ville du anbefale, hvis man bare skulle have én? Og kan de andre kun købes i LV butikkerne?

    • Malsen

      Så ville jeg anbefale den her…..den får man mest opslagsværk ud af synes jeg 🙂 Nej, de kan alle sammen købes i boghandler, ebay eller Amazon – men tit så får man en speciel indpakning til dem i LV-butikkerne, som fx nu den plexiæske. Mangler at vise jer en Sprousebog bl.a. og der er coveret anderledes på den man kunne købe i LV.

  • Sascha

    Jeg er heller ikke træt endnu. Jeg elsker dine LV indlæg fordi din passion skinner så meget igennem.

    • Malsen

      Årh, tak Sascha 🙂 Det er jeg virkelig glad for du skriver……jeg vil nemlig meget gerne have at min passion skinner igennem 🙂

    • Malsen

      Tak, Marianne 🙂 Jeg ved godt at du gerne ville se hele min samling, men jeg vil heller vise lidt engang imellem…..

  • Sarah B

    This is a great book. I must get mine out for a fresh look. Do you have a collection of catalogues as well? I have one from a few years ago. Some of them are lovely 🙂

    • Malsen

      Yes, I have tons….I’m gonna show you those as well. I get catalogues every time something new is released, so I’ve gathered quite a few. They are almost as good as books 🙂