diverse,  Louis Vuitton,  Shopping og Inspiration

Louis Vuitton Library vol. 2

Det næste jeg har lyst til at vise jer fra mit “LV-bibliotek” er to små bøger, som er meget lærerige. Den første er “Icons”, som – sjovt nok – handler om de produkter, som har fået ikonstatus af LV. Fx Papillon, Speedy, Keepall, Steamer, Alma osv. – med andre ord, så er det de modeller, som har overlevet i lang tid og som uagtet dette stadig er lige populære og som er blevet produceret i forskellige farver og materialer. Der er nogle super skønne billeder i, selv om jeg godt kunne have tænkt mig at bogen var i et lidt større format…den er A5-format.

Den næste jeg vil vise jer i dag, er “The Taste of Luxury”, som er en bog om koncernchefen for LVHM, Bernard Arnault og koncernens historie. LVHM er det gigantfirma, som Louis Vuitton i dag er en del af…udover LV, huser firmaet også Möet, Givenchy parfums osv osv osv….Sidste nye rygte siger, at LVHM er ved at “snige sig ind” på Hermés. Det har vakt stor opstandelse og skabt en Hermésk vrede, da det franske familiefirma mener, at det er et ufint trick at opkøbe aktier med henblik på en tilsyneladende overtagelse. Rygtet siger ydermere, at Hermés er i fuld gang med at forskanse sig med kyndig og dyr advokatbistand for at undgå dette.
Nå! Det var bogen vi kom fra……Her kan man som sagt læse om vejen til det der i dag er LVHM – en meget interessant omend noget billedløs affære.

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

17 Comments