Kvinder jeg kender

Kvinder jeg kender

Jeg er heldig. Heldig at jeg kender så ufattelig mange herlige mennesker og blandt dem en stor mængde virksomme, seje og dygtige kvinder. På baggrund af dem er der ved at forme sig en serie af artikler til bloggen, hvor jeg vil præsentere jer for nogle af dem. Idealet er én om måneden … håbet er flere.

Ideen om serien “Kvinder jeg kender”, opstod en lørdag aften, hvor jeg nørdede lidt på de sociale medier. Den aften besluttede jeg, at i stedet for at sidde og beundre alle disse fine talenter alene i min sofa, så kunne det være sjovt at skrive de historierne ned. Her. Hvor ellers. Dele dem. De her damer er simpelthen for gode til ikke at dele.
Jeg er selv stor fan af at læse små skildringer af hverdagspersoner og nu forsøger jeg altså selv at bidrage med ord, tanker, hurtige spørgsmål, refleksioner om job, familieliv, drømme, projekter, identitet, anbefalinger og hvad der ellers måtte være relevant for at give jer et lille velment indtryk af kvinder, som jeg glædes over at have i mit netværk – hvad enten de er en del af den tættere cirkel eller af det mere perifere.

En fin blanding af deres personlighed og virke.

Jeg håber, at I vil tage godt imod mine skriv. Om meget kort tid vil jeg præsentere den første for jer.

Hav den bedste søndag,

Malsen

PS: Billedet tjener kun det ene formål at vi jo befinder os i Danmark – det fine lille Danmarkskort er en del af “Verdenskortet” i Hobro. Besøgte det i sommers og sikke en fin lille oplevelse.

5 Comments