Skriblerier

Godt nytår – velkommen 2016

2016 – er I her endnu? 🙂

 

Først og fremmest, så takker jeg for de mange rare og søde kommentarer på mit sidste indlæg vedr. mit blog-fravær. De er læst og taget ind, hver og en.
Jeg har det okay. Nogle dage er gode – andre not so much, men jeg gætter på, at det er helt normalt. Julen har selvfølgelig været svær … nytår ligeså, men ting tager tid og nu ser jeg bare frem til at finde stjernestunder i det nye år og forsøge at leve livet sundt og godt. Er ikke den store fortaler for nytårsforsætter, men der er da ting, som jeg håber 2016 kan være rammen for. En af dem er, at bloggen skal leve godt og ordentligt igen – jeg har savnet den. Faktisk, er jeg også nødt til at tænke lidt anderledes ift mode og beauty, for økonomien er ret anderledes nu, så jeg skal i gang med at sanere, så jeg nøjes med at tilføre få trend-items. Dejligt selvfølgelig at have BLACK SWAN stadig, for derigennem kan jeg jo også dyrke de nye tendenser osv.
Bloggens indhold bliver ikke anderledes end det I kender, tror jeg … men jeg kommer nok til at skrive lidt mere om det almindelige liv. Om hverdagen. Og vil nok også brede mig lidt mere ud end bare mode og beauty. Bolig og dekoration. Steder at tage hen osv. bliver med stor sandsynlighed også en del af bloggens 2016 – i hvert fald, hvis mine ideer holder 🙂

Skal vi ikke bare sige, at vi er i gang igen? 😀 Jeg glæder mig til at høre fra jer i kommentarsporet…. har savnet jer! 🙂

Læs også:  Den store dag i det lille liv

Knus

fra

mig

10 Comments

%d bloggers like this: