Veje der mødes og veje der skilles …

Der findes simpelthen ingen passende indledning til sådan en type indlæg som dette – det er personligt og jeg har ikke lyst til at hælde vand ud af ørerne. Har heller ikke lyst til at tie stille. Vil på en måde gerne skrive mig ud af det, men bloggen er ikke mediet at gøre det på og et huskende internet er heller ikke det jeg synes jeg har brug for … egentlig.

  
Men det korte af det lange er, at der naturligvis er en grund til mit fravær på bloggen her. Livet er hårdt i øjeblikket – hårdt for mig, hårdt for min familie – både den der var og den der er og den som er ved at finde en ny form. Min mand og jeg er blevet skilt og selv om det er en beslutning truffet i enighed – og som i øvrigt er helt den rigtige, tror vi – så er det virkelig virkelig hårdt. For det er jo ikke bare et ægteskab – det er også et langt og vigtigt venskab. Et venskab, som jeg på ingen måde har lyst til at miste, hvilket jeg forhåbentlig heller ikke behøver. 15 år har vi været sammen og heldigvis har vi verdens bedste dreng, som vi altid vil have sammen. Måske har nogen af jer prøvet det her … og ved, hvilke følelser man har inden i sig. Jeg har ikke ord. Lige nu i hvert fald. 

Men en kær samarbejdsrelation skrev til mig, at hun havde oplevet det som noget af det sværeste, at se alle drømmene briste. Ja …. sådan har jeg det også. Alle de drømme man havde, som ikke bliver. Det skal jeg godt nok lige arbejde med. Det og så alt det andet. Finde egne rutiner, rytmer … At håndtere savn når Cookie ikke er hos mig og at løfte blikket og se verden igen. Med nye briller. 

Jeg er tilbage indimellem i den kommende tid… og jeg håber, at I stadig er her, når jeg indimellem pipper <3

Ind til da, så håber jeg, at I passer godt på jer selv og hinanden.

This entry was posted in personal. Bookmark the permalink.

32 Responses to Veje der mødes og veje der skilles …

 1. Jannie says:

  Æv det havde jeg bestemt ikke håbet på skulle være årsagen til dit fravær på bloggen, bare at du havde travlt med nyt job osv. Vil altid være der hvis du har brug for at snakke <3

 2. HS says:

  Det er jeg ked af at høre.. Sender dig en masse varme tanker, håber at I kommer godt igennem det <3

 3. Marlene Høj says:

  Uanset årsagen til bruddet, så er det altid hårdt – Find dig selv og få nye drømme. Heldigvis har I det bedste bevis på at jeres kærlighed gjorde noget godt for jer. Husk at nyde ham 🙂

 4. Camilla says:

  Det er jeg ked af at høre! Uanset hvem, hvad og hvorfor der er skyld i et brud, er det nok uden tvivl altid en super hård periode! Håber du – og Cookie – kommer godt igennem det <3

 5. Ann says:

  Tak fordi du fortæller din historie. Tillykke med I har taget beslutningen og ikke bare har ladet stå til. Tro mig jeg taler af erfaring, det bliver godt igen.

  Jeg ser frem til, at du igen er på bloggen. Men husk vi har alle tid til at vente til du er klar. De varmeste tanker herfra…stort kram 🙂

  • Marlene D says:

   Velbekomme, Ann 🙂 Og ja, man skal huske at være de voksne. Selvfølgelig bliver det godt igen… tiden arbejder med én.

   Stort kram også til dig.

 6. Lykke says:

  Øv…. 😨 Det er jeg ked af at høre…. Det er altid frygteligt ligemeget hvad årsagen er. Håber du holder fast i dig selv og Jeres skønne dreng, så skal du nok komme stærkt igen ! Sender dig varme hilsner i en kold tid ….. Vi venter på bloggen :))

  • Marlene D says:

   Ja, det er …. selv om vi gør alt hvad vi kan for at det skal være rart og godt, så er det naturligvis altid kun det næstbedste.
   Du kan tro jeg holder fast. Alt jeg kan 🙂
   Tusind tak, søde Lykke <3

 7. Helle Rick says:

  Øv….. Kender godt de følelser. Uanset årsagen, så gør det ondt. Man skal igennem alle faserne, før man igen kan se alt det der ligger for fødderne af én. Jeg Håber det bedste for jer og vi ses på bloggen når du har overskuddet. De varmeste tanker fra mig :-*

 8. Lullumut says:

  Som Jannie skriver, håbede jeg også bare på, at du havde travlt i hverdagen.. Øv, det er jeg ked af at læse. Masser af kram her fra. Håber det kommer til at gå nogenlunde <3

 9. Ida says:

  En masse varme tanker i din retning – Tag dig al den tid du har brug for, vi venter på dig! 🙂

 10. Sascha says:

  Puha. Jeg kan kun forestille mig hvor hårdt at det må være 🙁
  Jeg håber at du kommer styrket ud på den anden side og jeg håber at du finder overskud til at blogge igen på et tidspunkt <3

 11. åhh skønne dig… <3 <3 <3

 12. Birthe says:

  Funderede jo over om du havde fået en krævende opgave, om du var syg, eller nogle af dine kære var, dette havde jeg ikke i tankerne.
  håber det bedste for en god fremtid.
  Stor knus
  Birthe

 13. Karina B. says:

  En masse kram og kærlige tanker til dig <3
  Det må være så sindssygt hårdt, og det tager tid.
  Pas godt på dig selv og din lille guldklump.

  Og selvfølgelig venter vi på dig….!

 14. maria says:

  Kære, søde Marlene

  Et stort kram og mange kærlige tanker herfra.

  Vi ses ikke så tit til events, men når vi gør, så er det altid en fornøjelse, for du er rar og gør dig umage i alt, hvad du giver dig i kast med. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du nok skal komme helskindet igennem dette, for du er sej!

  Knus
  /Maria

 15. Tina says:

  Kram til dig!

 16. Det er en hård tid, så jeg forstår dig til fulde – for jeg har selv været igennem det.

  Sender dig og jer alle 3 mine varmeste tanker og håber, at I trods alt får en fin jul og et nytår, hvor den for alvor står på en ny begyndelse.

  Stort knus her fra mig
  Anne

Comments are closed.