Ture i Danmark

Grøn Koncert 2014

Groen Koncert 2014

Jeg har trukket stikket lidt i forhold til online tid de sidste dage. Dels har jeg bare haft brug for det, men jeg har også haft en masse andre gode ting som skulle gøres med ture og arrangementer, så det har været svært at nå at blogge. Man skal jo nyde sommeren, når den er her, for lige pludselig er det gråt og trist igen og så er det altså rart at have en dejlig varm tid at se tilbage på.
I går blev dagen brugt i selskab med en masse skønne quinder til Grøn Koncert i Næstved. Jeg er jo fra go’e gamle Næver og det er altid rart at være tilbage og føle man aldrig har været væk. Jeg kom primært for Nik & Jay, for som I måske husker, så er jeg ret så glad for de to og i går var showet da også helt i topklasse! Fantastisk at se ud over en fuld koncertplads, hvor alle hænder er i vejret i takt med musikken. Generelt synes jeg at koncerterne var virkelig gode – men især Nik & Jay, samt Burhan G var mine favoritter. Det var varmt og solen bagte ned fra en skyfri himmel – jeg havde heldigvis masser af solcreme med, så jeg kunne undgå forbrændinger. FED dag og håber at jer der var afsted tidligere eller er i Valby i dag også har haft/ får nogle fede koncerter!

Boing Boing! Vi snakkes 🙂

Læs også:  Når vi engang når dertil

2 Comments