Min stil,  Shopping og Inspiration

Uldslange

3-IMG_0465

4-IMG_0488

1-IMG_0461bukser + bluse: Black Swan // bælte: Julie Fagerholt*Heartmade // støvler: River Island // vest: Day Birger og Mikkelsen

En uldslange. Sådan bliver det, hvis man er doven og ikke gider skrive slangebælte og uldvest 🙂 Undskyld … dårlig mandagshumor. Har ikke sovet vanvittig meget i nat og har tæsketravlt på jobbet, så dette er hvad der er tilbage af mig: dårlig humor og virkelig tunge øjenlåg 😀

Outfittet har i sådan set sneak peek’et lidt på, for det var den dag en lille én blandede sig, men ville lige vise det i en lidt mere enkel udgave. Bæltet er fantastisk og passede ret godt med den lange Day vest, som efterhånden er gammel … husker den ikke så tit, men er altid glad for gensynet, når jeg får taget den på. Den er sådan en rar én og kan meget godt lide både snittet og længden.

Håber at I har haft en skøn start på ugen?

Læs også:  Sommeren der gik

4 Comments