Min stil,  Shopping og Inspiration

Ternet og læder på en gråvejrsdag og et vigtigt spørgsmål

6-IMG_0539

4-IMG_0525

7-IMG_0546

3-IMG_0510skjorte: Mango / støvler: Acne / cardigan: Sonia Rykiel / ringe: Pandora, River Island / Øreringe: Line & Jo / nederdel: Epoque /Armbånd: Leoplettet Snö of Sweden / briller: Ray-ban

Det bliver et lidt sent indtjek fra mig i dag 🙂 Dagen har været fyldt med en masse praktiske gøremål og småaftaler kombineret med en junior, som bare ikke vil sove i øjeblikket, så har det lidt stramt med “fri-timer”. Anyways, så nåede jeg lige at få taget lidt billeder af mit outfit i går. Skjorten, som er ærmeløs, er et udsalgsfund fra Mango. Den fungerer så fint med en sporty lædernederdel, en sort cardigan, støvletter og ikke så meget mere udover en masse ringe på fingrene.
Tror faktisk det er længe siden, at jeg har fået så mange komplimenter for et look på mit mit arbejde … om det decideret er fordi det er virkelig cool eller om jeg bare udstrålede, at jeg havde det fantastisk i det, ved jeg ikke, men det er da virkelig rart, når mange roser på samme dag.
Kan I lide outfittet?

Jeg går i øvrigt og leger lidt med tanken om at skifte blogudseende igen … overvejer at gå tilbage til noget der minder om det gamle, hvor det er helt almindeligt frem for magasin-layoutet, som jeg har nu. Hvis I har en mening om, hvorvidt I synes det er en god idé, hører jeg meget gerne fra jer i kommentarsporet. Hvis ikke I gider skrive, kan I også lige stemme i boksen herunder.
Det er primært pga billedernes størrelse og det “forward-flow” der er i et almindeligt blogdesign, som jeg egentlig mest savner, men omvendt er der rigtig mange gode ting ved dette magasin-layout også. Nå, men sig noget eller stem gerne … altid rart at have jer med på råd.

Læs også:  Hvis nu du løber ligesom mig

[poll id=”9″]

20 Comments

%d bloggers like this: