Shopping og Inspiration,  Skønhed

Lidt nyt beauty og pleje på vej

Det er faktisk virkelig længe siden, at jeg har bestilt sådan en ordentlig omgang nye produkter …. gået ud af min comfort zone, om man vil, for at prøve noget nyt. Samtidig var jeg virkelig ved at løbe tør for nogle af de faste “jeg-skifter-dig-aldrig-ud-produkter”, så en bestilling var på sin plads i går aftes!

Mit lyse hår skal plejes og når det er så relativt mørkt som det er fra naturens side, så er det smart at bruge det der lilla shampoo en gang i mellem for at fjerne evt. gult skær og for at fremhæve det silver-ish i håret. Har generelt haft gode erfaringer med L’Oréals shampoo’er, så forsøger med deres Silver shampoo i første omgang. Fås her.

Dernæst fandt jeg tilfældigt sådan en “lysnings-kur” og skrev straks til min frisør for at høre om den lød god og lødig. Det mente hun, så den har jeg også købt. Nu håber vi så bare ikke jeg ender med lilla eller orange hår 😀 Den er fra id Hair og hedder Colour Bomb – fås her.

Essie’s neglelaksfjerner er et must på min hylde og igen er der ved at være tomt. Haps. Den kan virkelig ikke anbefales nok – er skånsom mod neglene og lugter ikke forfærdeligt. Fås her i en lille udgave og her i en større. Jeg køber altid den største … økonomi size! 😀
OG mere Essie i form af en pleje-dims. Glimmerlakker er smukke, men glimmerlakker ridser neglene og håber at denne Millionails kan rette lidt op på skaderne. Vi får se…..den fås her.

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

Tørshampoo er et helt nyt eksperiment … min frisør bruger det til at give håret lidt volume på toppen og det holder godt, så nu forsøger jeg mig med denne fra label.m som jeg overhovedet ikke kender, men googlede lidt på den og den får gode anmeldelser. Fås her.

Sidst, men ikke mindst. Dovenskaben længe leve. Lidt luksus. Selvforkælelse til de sene aftener, hvor det at nappe en lille pad i en boks er væsentlig nemmere end at stå og fumle med vatrondeller, flasker, snask og deslige. Og helt ærligt, så er den fin i emballagen – lyserød und alles 😀
Ole Henriksen Purifying eye makeup remover. Tror den er lækker! Fås her.

Nu glæder jeg mig bare til pakken kommer, så jeg kan komme i sving med nye sager 🙂 Kender I nogle af produkterne …. del endelig erfaringer?

Alle links i indlægget er affliatelinks.

One Comment

  • Sascha

    Jeg bruger Label. m produkter til mit hår. Jeg har dog ikke prøvet deres tørshampoo. Jeg bruger den stribede fra Matas og det er den bedste jeg har prøvet indtil videre og så er den billig!

    Jeg vil meget gerne høre om Essie Millionails kan udrette noget, for mine negle har det virkelig dårligt med glimmerlak