Min stil,  Shopping og Inspiration

Outfit med masser af teksturer og prints

2-IMG_0561

1-IMG_0558

3-IMG_0569

4-IMG_0581
taske: Marc by Marc Jacobs / nederdel og støvler: River Island / t-shirt: Acne / cardigan: Sonia Rykiel / tørklæde: by malene birger

Diskrete, men alligevel markante prints holdt i den monokrome farveskala …. tja, det er nok meget godt indbegrebet af, hvordan jeg maximum skejer ud i øjeblikket, hvilket vel næppe kan anklages for at være ret meget 😀
Jeg fandt lidt gode favoritter frem den anden dag og det blev til dette outfit – nederdelen er et udsalgskøb fra River Island til ingen penge nærmest og er ret vild med dens velourdyreprint. Den fås stadig her. Tørklædet, som jeg viste et kaleidoskopbillede af i går, er ganske rigtigt fra by Malene Birger og har blondeprint. Så fint! Har faktisk glemt at bruge det, men i en af oprydningsfaserne dukkede det op og er i nu placeret strategisk rigtigt, så det kommer i brug. Nye principper, husker I nok …. 🙂

Havde plads til ét større udsalgskøb (udover Acnestøvlerne) i denne omgang ….. troede det skulle være et par Acnestøvler (Track) mere, men der skete en leveringsfejl. Så troede jeg det skulle være et par Isabel Marant sneakers, men de var for små – det viste sig heldigvis alt sammen at være godt for noget, for jeg har fået fingre i nok et af de bedste køb nogensinde. I hvert fald ét jeg aldrig havde regnet med hverken skulle blive muligt at købe, ej heller passe ordentligt. Wait and see ….. 😉

Outfittet – Kan I lide de mange teksturer og prints sammen?

Læs også:  Sporty er cosy

22 Comments