Shopping og Inspiration

Konkurrence: Vind en del af L'Oréals julelook!

Det er ved at være lidt tid siden, at vi har haft en skøn konkurrence og hvad bedre end at skyde en i gang, som er fyldt med glimmer og glitter til de kommende fester! L’Oréal, hvis julelook jeg præsenterede jer for her, sætter hele 5 sæt med neglelak og limited glitter topcoat mascara på højkant!

L'oreal volume glitter top coat le vernis black diamondTILLYKKE til Mayer, Katrine Guldbæk, Maria Ørum, Isbjørg og Pernille Adolph 🙂 I har alle modtaget en mail!

Volume Million Lashes Top Coat Glitter er en mascara, som giver fine svagt glitrende øjenvipper. Man lægger den ovenpå sin almindelige mascara eller alene, hvis man bare skal shine lidt. Den er SÃ… fin og er stensikker på, at den bliver hurtigt udsolgt, når den kommer i handlen i uge 48.
Le Vernis Black Diamond, som neglelakken hedder, er en tyktflydende smuk lak, som minder lidt om sten med glimmer i. Den kan bruges alene eller ovenpå en anden, hvis man gerne vil tilføje dybde og glimmer.

For at vinde skal du såmænd bare lægge en kommentar her på indlægget senest den 16. november og fortælle, hvilken festlig lejlighed du glæder dig allermest til i den nærmeste fremtid.

Skulle du have lyst til at støtte bloggen med lidt kærlighed, så følg meget gerne med på Bloglovin’ her, Facebook her og/eller Instagram her.

Jeg glæder mig til at udtrække de fem vindere 🙂 Held og lykke!

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

168 Comments

 • Helle

  Jeg glæder mig rigtig meget til de kommende julefrokoster, især den på arbejdet som altid er både sjov og hyggelig. Mascaraen ser lækker ud og vil sammen med lakken være den sidste finish.

 • Natascha

  Jeg glæder mig til den årlige julefrokost med pigerne – nyt make-up ville være perfekt til anledningen 🙂

 • Signe sahlgreen

  Årh hvor dejlig en konkurrence! Elskede mascaraen fra sidste år og ville elske at bruge den nye i år!
  Glæder mig først og fremmest til julefrokost med arbejdet og så til min fødselsdag hvor jeg fylder 20! Også en god lejlighed til at have glimmer mascaraen på!! Hihi

 • Betina Yde

  Jeg er en rigtig glimmer glam tøs & vil knus elske at vinde denne …. Til daglig bruger jeg den røde one million lashes og loreal lakkerne uden glimmer – så disse 2 vil helt klart give et total fantastisk finish til alle de kommende Julefester 🙂

 • CamillaMB

  Ser frem til den årlige juleforkost med tøserne, juleaften, kolde søndage med ild i brændeovnen, og liggende i armene på min kæreste – Der er så meget at glæde sig til 😀

 • Pia H

  Jeg glæder mig til, at min nevøs datter (gad vide hvad det hedder, det jeg er til hende??) skal døbes sidst i november.

  Følger allerede via Bloglovin’ 😀

 • Pia Hansen

  jeg glæder mig til tøse julefrokosten, det er altid sjovt og festligt og der er total gang i den og så er vi binde gale og sjove 🙂

 • Maja F

  I den helt nære fremtid (om ca 35min) glæder jeg mig til at se 2 veninder fra gymnasietiden 🙂 I den lidt fjernere fremtid (de næste 2 uger) har jeg en masse dejlige mennesker at besøge i anledningen af deres fødselsdage, så det glæder jeg mig også til 🙂

 • Birna Lambaa

  Først glæder jeg mig til julefrokost med 9 af mine skønne veninder d. 23., altså om 15 dage 😉
  Så holder jeg indflytterfest i december, så er der julefester, nytår og så kører det derudaf 🙂 Altså masser af festlige lejligheder til at forkæle mine øjne med smukt makeup<3

 • Helle Rick

  Den første julefrokost sammen med alle de søde juletøser 🙂 Uha, det bliver sjovt.
  Sættet her vil være perfekt til mit outfit.

 • Lone H.

  Wauw….sikke en lækker give-away 🙂

  Perfekt til julefrokosten med veninderne og senere med firmaet.

  X´er fingre for at jeg er heldig og kan “shine” med nyt dullegrej i juletiden *-))

 • tanja mortensen

  jeg glæder mig til at december kommer. det er altid så hyggeligt med lys i folks huse og hygge i hjemmet i stedet for det grå og triste vejr;-)
  dette sæt ville stå godt til mit ny indkøbte tøj;-)

 • Maja A

  Jeg glæder mig til 20 dec. hvor jeg afslutter en efteruddannelse, og jeg glæder mig til at komme tilbage til mit job efter jul og nytår (som jeg selvfølgelig også glæder mig til at fejre) 🙂

 • Christina Bonke

  Jeg glæder mig aller allermest til speciale-afleveringsdag. Og jo.. Det kan man faktisk godt kalde en festlig lejlighed. 😉

 • Mette Kristensen

  Jeg glæder mig allermest til juleaften. Sidste år havde jeg ikke en rigtig juleaften, så glæder mig sådan til det skal ske i år 🙂

 • Katrine

  Åh, jeg glæder mig allermest til, at min kære gemal og jeg skal fejre os selv og hinanden under stjernehimmelen i Kenya i slutningen af november 🙂

  God weekend!

 • Carina Christensen

  Jeg glæder mig i denne tid til at flytte fra en lille og gammel lejlighed (med Metrostøj til kl. 22.00), til julefrokost med vennerne, og til jeg kan se resultatet af en behandling på Akademiklinikken.

 • Berit

  Julefrokost på mit gamle arbejde, hvor alle der har arbejdet indenfor det seneste år er inviteret.

 • Maria Elmelund

  Jeg glæder mig allemest til juleaften! JEg synes det er verdens hygligste dag på hele året 🙂

 • Malene

  Glæder mig faktisk mest til de små øjeblikke af julefryd. Når man pludselig fyldes af varme, taknemlighed og ubegrundet lykke, sat i gang af et snevejr, den perfekte julesang i radioen eller bare smagen af nougat og alt i et øjeblik går op i en højere enhed. Og så skal man ikke kimse af julegaver 😉

 • Pia Rotbøl

  Helt sikkert fodboldafslutingsfest i slutningen af November, her skal alle vi “unge” tøser ud og more os, og for en stund være teenagere igen, og ikke småbørnsmødre med en alt for travl hverdag 😉

 • Katrine

  Ej, nogle fine produkter! Jeg glæder mig super meget til alle de fine julefester, men allermest glæder jeg mig til nytårsaften! 🙂

 • Marie-Louise Petersen

  Jeg elsker juletid! Jeg glæder mig sådan til advents og december hygge og til juleaften i familiens skød, med lækker mad, god stemning og masser af kærlighed. I år tror jeg dog jeg glæder mig mest til nytårsaften med alle vennerne, hvor jeg vil tillade mig selv at købe mig en rigtig dyr, flot kjole og virkelig gå ALL IN med make-up. Derfor ville jeg eeeeelske at vinde denne konkurrence 🙂

 • Connie A

  Min veninde holder fødselsdag for en dejlig flok tøser 😀 og så selvfølgelig juleaften sammen med familien ♡

 • Stine K.A.

  Nøj, hvor er det bare fint! Jeg glæder mig til mine forældres 125 års fest sidst i november, 2*50 års fødselsdag krydret med et sølvbryllup 😉

 • Heidi

  Ih så lækkert det vil være at vinde! Vi skal til Kobberbryllup den 23/11 og der ville det passe perfekt til 🙂

 • Natassia

  Jeg har 5-6 julefrokoster at se frem til, det bliver en tætpakket tid resten af året.
  Men allermest ser jeg frem til min egen julefrokost for mine gamle HHX-venner, de fester er altid sjove, vilde og hyggelige 🙂

 • Simone S

  Åha – selvom julemåneden byder på både massere af julefrokoster og nytårsaften i udlandet, så må det nok være vinterballet på mit gymnasium der løber med titlen som den begivenhed jeg glæder mig mest til.

 • Gitte Seloy

  Glæder mig mest til julefrokost hos bror & svigerinde.
  Hans & hendes søskende (de har 4 hver) mødes med påhæng. Det er SÅ hyggeligt! <3

 • Anne-Sofie

  Jeg glæder mig rigtig meget til jul. Jeg elsker jul. Jeg glæder mig næsten lige så meget til min fødselsdag 🙂 den er også lige om hjørnet. Jeg havde deres million lashes sølvglitter mascara sidste år og har været glad for den. Men den er helt Tom nu. Håber jeg vinder et sf de fem sæt 🙂 føget allerede på bloglovin. Kh Anne-Sofie

 • Julie M.

  Glæder mig til at fejre alle de 18 års fødselsdage jeg nu skal til! Det bliver lækkert! 🙂
  Knus Julie 🙂

 • hellep

  Den var svær…der er jo tonse vis af arrangementer fra nu og så fremad mod den 24.
  Men vælge “næsten” en så må det være sammen med vennerne til Hamborg, der er dømt party og så datters 18 års den 2 dec. og så klart den 24!!!

 • Heidi

  Jeg ser frem til julefrokost med fodbold fitness tøserne og til julefrokost med mit mine nye og helt igennem fantastiske kollegaer :O)

 • Lisa Greve Korsbæk

  Jeg er halvvejs i en række af fester hver weekend som jeg glæder mig/ og har glædet mig til. I nær fremtid er der en 40 års fødselsdag, julefrokost og nytårsaften men mest af alt glæder jeg mig til min egen 40 års fødselsdag næste år. Det skal være den fedeste fest ever. Så forskønnelse til ansigt og negle vil være velkomment.

 • Katrine Kastberg

  Jeg glæder mig til mange gode fester og hyggelige arrangementer her i december 🙂 men juleaften er altid speciel…. derudover glæder jeg mig til ‘svigerfars’ 70 års fødselsdag næste weekend 🙂
  Mvh
  Katrine

 • Sabina

  Uden tvivl mine bedsteforældres diamantbryllup :o) Ved ikke om festen bliver til glimmervipper, men lakken kan helt sikkert bruges der! – og mon ikke der snart kommer en fedt hvor vipperne skal shines ekstra up 😉

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg glæder mig til hygge med familie, gode venner og deres børn <3 Og så glæder jeg mig helt vildt til en venindekomsammen. Det er dog først i det nye år, men det plejer at blive VILDT 🙂

  Kh Rikke

 • Marie-Louise Larsen

  Jeg glæder mig SÅ meget til firma julefrokosten! Det bliver med DJ, muligvis stand-upper og mine skønne kollegaer, som er godt 10-20 år ældre end mig, men vi har det SÅ godt sammen. ☺
  Jeg følger allerede via bloglovin.

 • Camilla K.O.

  Jeg er så vild med L’oréals julelook, så ovenstående falder lige i min smag! Jeg ville helt klart bære ‘looket’ til den fest, som jeg glæder mig allermest til her i november – nemlig julefrokost med arbejdet – Christmas on Hawaii-tema. Det bliver en fest! 😉

 • Rebel Against Yourself

  Den største begivenhed sker nok for mig til januar, hvor vores lille søn kommer til verden nøj hvor jeg glæder mig! Ser man bort fra det glæder jeg mig til samtlige arrangementer i julen. Jeg elsker julen og synes simpelthen det er hyggeligste og festligste tidspunkt på året 🙂

  //Charlotte

 • Inga Sejane Hansen

  Glæder mig til den 20.deember hvor jeg skal hente min mor i lufthavn, hun har aldrig været her i Danmark i de 13 år mens jeg har boet her..dermed vil det være Nikitas (min datter på 3 år) første jul og nytår med sin mormor og min jul med mor efter 13 års “pause”…Vi glæder os her <3

 • Laura B

  Ud over juleaften og nytårsaften, glæder jeg mig nok pt. mest til at skulle til min mormors fødselsdag her sidst i november. Det er altid så hyggeligt at være sammen med familien, og vi ses alt for sjældent, så der er altid masser af snak og latter når vi mødes. Det er herligt.

  Mvh. Laura B

 • Vibeke P

  Ser frem til at fejre min fødselsdag sidst i november med hygge, hygge og endnu mere hygge!
  (P.s. Jeg er normalt ikke til sort neglelak, men denne er simpelthen for fin!)

 • Camilla Hansen

  Det er helt klart juleaften.. Jeg elsker den dag. Fordi jeg elsker at se mine kære åbne deres nøje udvalgte gaver..
  Så er der min fødselsdag i november. Den er heller ikke værst 😉

 • Marie HH

  Glæder mig rigtig, rigtig meget til den årlige julefrokost i min gamle gymnasieklasse. Det er 23 år siden, vi blev studenter, men har trofast mødtes hvert år siden – altid en bestemt weekend.
  Vi gir den max gas, men der er også rum til at dele svære ting med hinanden og give hinanden feedback på noget af det, man tumler med i hverdagen.
  Selvom jeg bor i København rejser jeg gerne til det mørke Jylland for at være i fantastiske menneskers selskab, og jeg kommer altid hjem med et nyt perspektiv på mange ting ;-).

 • Lise/walkinrunout

  Det oplagte svar er årets firmajulefrokost, men jeg tror jeg glæder mig mest til hygge-jule-tamtam med mine veninder, som vi holder hvert år 🙂
  Ikke så vildt, men totalt hygge.

 • Zofia Bodi

  Jeg går her og glæder mig til to ‘fester’ faktisk hvor det ville passe perfekt til, først er det noget Singstar aften hvor mit crush også kommer.
  Også glæder jeg mig til julefrokost med min elskede klasse, som jeg desværre lige er stoppede i..

  Så jeg håber meget at jeg bliver en af de heldige!
  Knus
  Zofia Bodi
  hvidesko@hotmail.dk
  http://www.tresmaaord.dk

 • Belinda Søriis

  Ja der er godt nok længe til, men glæder mig til at møde den lille beboer i min mave, engang til april.. Hvis jeg skal finde noget der er lidt tættere på, så glæder jeg mig til juleaften, familiehygge og lækker mad.. 🙂

 • Emillia M.

  Midnatspremieren på Cathing Fire! Selv om jeg skal sidde i et mørkt lokale på en mørk aften, skal jeg stadig se godt ud!

 • Linea Hadberg

  Mange af mine veninder fylder år, så der bliver en masse fester. Dem glæder jeg mig SÅ meget til 😉

 • Signe

  Jeg glæder mig allermest til juleaften, fordi vi holder det i sommerhuset og det er bare SÅ hyggeligt!

 • Ida

  Jeg deltager meget gerne 🙂
  Jeg glæder mig aller mest til den julehygge-komsammen som jeg har med min familie, hvor den står på hjemmelavet æbleskiver, gløgg og ren hygge 🙂

 • Kamille Overgaard

  Lækker giveaway! Jeg glæder mig til pigemiddag med alle pigerne fra min årgang – dertil ville julelooket være perfekt 🙂

 • Charlotte Gram-Hansen

  Den næste fest jeg glæder mig til, er julefrokost med kollegerne i det fitness center hvor jeg arbejder. Vi arbejder på meget forskellige tidspunkter, og har faktisk ikke været samlet allesammen på en gang før. Det glæder jeg mig til!
  Jeg ville ønske at du kunne se den smukke kjole jeg har købt til lejligheden. Denne præmie ville virkelig fuldende looket 🙂

 • Trine

  Jeg glæder mig rigtig meget til årets første julefrokost d. 13. december, som er med arbejdet! Kh Trine (Trinestevn@yahoo.dk)

 • Rikke

  Jeg glæder mig til årets julefrokoster og den fine sorte kjole med glimmer jeg har købt og bare tanken om glimmer så er jeg frisk og føler mig festlig…så det ville være en fed fed detalje ; )

 • Mette Klinge

  Jeg glæder mig til firma-julefrokosten, hvor vi hvert år pynter os ud fra et tema 🙂
  I år er det “guld og glimmer” så præmien er perfekt 🙂

 • Pernille Adolph

  Jeg glæder mig rigtig meget til julen i familiens skød men også til et brag af et nytår med en masse dejlig venner, hvor man rigtig kan dulle sig lidt ekstra op hvis man er heldig at vinde. 🙂

 • Marianne S.

  Jeg har fødselsdag på lørdag (d. 16.), men fredag (15.) holder jeg middag for mine bedste veninder. Jeg sørger for lækker indisk mad og lækre drink. Så sørger vi fælles for at stemningen er i top 😉

 • Anne Hummelshøj

  Jeg glæder mig til alle julens fester, men især julefrokosten med mit studie – det skal nok blive en fest! Sådan et sæt ville da lige være prikken over i’et, så jeg krydser fingre 🙂

 • Mia Langholz

  Jeg har lige været på Mallorca i næsten 6 måneder, jeg glæder mig rigtig meget til at komme hjem til min søde niece på 3 år, som jeg har savnet helt vildt 🙂 Derefter kommer selvfølgelig Juleaften og Nytårsaften, hvor min mand har fødselsdag 🙂

  Mia Langholz – mia_zafir@hotmail.com

 • Simone Terp

  Uh, det vil jeg da gerne vinde 🙂
  Jeg glæder mig rigtig meget til de mange julefrokoster jeg skal til 🙂

 • Louise Janner

  Glæder mig allermest til juleaften!! Er flyttet til København for nyligt, helt fra Aalborg, hvor hele min familie stadig bor…. Så det har været utroligt hårdt at flytte så langt væk fra dem, og at ses sjændlet med dem, så ja jeg glæder mig allermest til juleaftenen! 🙂

 • Anita / itasalbum

  Jeg har desværre ingen arbejdsrelateret julefrokost dette år, så det må være mandens fødselsdag et par dage før jul. Den plejer at blive glemt i julhalløj, men mon ikke lidt glimmer kan gøre det ekstra festligt i år…

 • Cecilia

  LÆKKER GIVEAWAY!
  – Det jeg glæder mig til at når vi nu her om lidt nærmer julen, hvor jeg får en ny lille kusine 🙂