Shopping og Inspiration

Vind luksuriøse solprodukter fra uovertrufne SENSAI

sensai solprodukter

 

Solen er endelig kommet frem i så stort et omfang, at man næsten tør sige, at det er blevet sommer i Danmark. Sommer betyder hyggelige aftener med venner og familier, gåture, ferier, kølige drinks, ned i tempo og solbadning. Sidstnævnte kan være en rose med torne, for hvis man glemmer, hvor farlig den smukke runde gule ven kan være, så bliver udetid til indetid, hygge til pinsel og solbadningen bliver indstillet øjeblikket. Det er derfor min store fornøjelse at kunne præsentere en Sensai-konkurrence for jer med ren luksusforkælelse til den solhungrende hud. Præmier for i alt 2250 kr. 😉

Sensai, som I ved jeg er stor stor fan af og som i hverdagen har gjort min hud levende, pæn og ensartet igen, laver faktisk også solprodukter. De kombinerer to strategier – nemlig både den rent solbeskyttende, men også den, som skal forhindre, at vi får rynker af solbadningen, tørrer ud, skaller og hvad der ellers kan komme af bivirkninger fra solbadning. Solbeskyttelse møder anti-ageing og husk – det er aldrig for tidligt at forebygge.
Kroppen husker vi måske oftere end ansigtet og derfor er der i denne konkurrence fokus på ansigtet med det ene produkt. Dette er nemlig en decideret solcreme til ansigtet – faktor 50. Denne creme beskytter mod både UVA og UVB, samtidig med at den fugter, toner og udglatter.
Det andet produkt er en aftersun, som går ind og lindrer den solstressede hud. Den fugter, udglatter og arbejder mod evt. afskalning.
Sensai er baseret på silke og en masse års forskning – hvis du vil læse mere om Sensai, så har jeg skrevet en ret omhyggelig introduktion her.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

Der er hele 2 vindere i denne konkurrence og da jeg selv har testet produkterne kan jeg bare sige, at I er godt nok “in for a treat” – det er simpelthen det mest lækre solbeskyttelse jeg har prøvet.
Den ene vinder solcreme til ansigtet + aftersun og den anden vinder solcreme til ansigtet. Alt du skal gøre for at smide dit lod i puljen er:

  • Like bloggen på Facebook HER
    (og like meget gerne opslaget HER hvis du har lyst :))
  • Skriv en kommentar til dette indlæg – sidste frist d. 14. juli.

Vinderne er fundet – Tillykke til Julie og Mette, som vandt henholdsvis første og andenpræmien. Vinderne er blevet kontaktet.

Sensai forhandles bl.a. i Matas

Sensai har dette gode beauty-soltip i øvrigt:

5 days concentrate treatment sensai

91 Comments