Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme

LV news // Louis Vuitton Noefull

Louis Vuitton Noefull Grand Bleu Indian rose
Der sker virkelig meget på Louis Vuitton fronten i øjeblikket og jeg får slet slet ikke opdateret jer godt nok omkring nyheder mm. Det må vi gøre noget ved og jeg lægger ud med at præsentere en af de sejeste newcomers længe – en to-i-en taske, som kombinerer to af husets allerstørste sællerter. Om man tør at kalde Neverfull et “ikon” endnu, er måske en vurderingssag, men faktum er, at det er en af de bedst sælgende tasker i nyere tid. Noé, som oprindeligt var en champagneholder, er til gengæld sin ikonplads værdig, for med virkelig mange år på bagen, trofast plads i sortimentet og udgivet i et hav af forskellige materialer og størrelser, indtager den model en solid plads blandt LV’s allerstørste darlings.
Personligt, mener jeg at Neverfull hører til i den liga, så here you go – to ikoner i én taske. Fold kanten ned og så har vi Noé – fold kanten op, så har vi Neverfull. Et voila 🙂

Materialet er denim – faktisk et materiale, som har været på hylderne i mange år, for så at tage en kort pause. En af mine egne absolutte favoritter, som hænger på mig ustandseligt, er min Neo Cabby i sort denim. Jeg er svært fristet til at lænse opsparing og se at få mig en Noefull i Grand Bleu, som er helt fantastisk. Er man mere til knald på paletten, så fås vidunderet også i farven Indian Rose. Se mere her.

Konkurrence Micra Attitude

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Mine indkøb til et blødt efterår

6 Comments

 • Sascha

  Næææ hvor fint! Jeg elsker min Neverfull men savner nogle gange at den ikke kan lukke ordenligt… Problem solved!

  Dog er disse farver måske ikke så meget mig, men man kan håbe på, at det bliver en succes som kommer i andre farver/matrialer også

  • Sascha

   …Jeg fik vrøvlet lidt kan jeg se.
   Men det jeg mener er, at jeg savner, at den kan lukke i toppen nogle gange 🙂

 • Miriam

  Vældig fin, egentlig. Men prisen er jo fuldstændig absurd taget i betragtning, at man ikke engang får en taske i læder! Jeg betaler altså hellere for materiale og kvalitet end for LV-monogrammer…

 • Sabina

  Åhh jeg elsker mulighederne i den taske. At man kan lukke hvis man vil, og dejlig rummelig. Kiggede lidt på den forleden – lækkerheden selv :o)