Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Kom eksklusivt med til Pandora/ Femina / Max Factor event!

På onsdag d. 12. juni fra 17 – 19 holder Pandora en smækker forkælelsesevent i den nye smukke butik på Amagertorv i Kbh. Overskriften er “Sommerlooks” og der er smykker, mode og make-up på progammet – eventen har haft begrænsede antal pladser til medlemmer af Pandora Club, men jeg har fået pladser til to af jer! Woop! 🙂 Jeg kommer også selv.
Skriv en kommentar senest søndag kl. 20, så trækker jeg to vindere og kontakter jer søndag aften. Læs nedenfor, hvad du kan forvente af arrangementet.

Pandora fortæller om eventen: “Sammen med Feminas dygtige modeteam og Max Factors kreative makeupartister er vi klar til at give dig en dejlig aften fyldt med tips til sommerenes smykke- og modetendenser og lækre makeup-hits. Mød blandt andet Feminas moderedaktør Vibeke Nielsen, make-over ekspert Eva Helmbæk og den internationale makeup-artist Mina Ingerslev fra Max Factor.

Bliv forkælet med et glas bobler og lidt lækkert til ganen, flotte goodiebags, få lagt en personlig makeup og få eksklusivt 20% i butikken denne aften”

Det lyder jo så lækkert og hyggeligt! Vil du med? 🙂

pandora femina max factor

Trine og Camilla C Julie Mortensen blev mine gæster – jeg glæder mig til at se jer 🙂 I har fået en fællesmail!

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

17 Comments