Min stil,  Shopping og Inspiration

My Look: Fluro Coral shirt

Gustav neon koral skjorteskjorte: Gustav // nederdel: Topshop // sandaler: Bianco (gave) // pung: nOva // solbriller: Louis Vuitton

Jeg har allerede vist et enkelt billede med den her skjorte jeg fik, men jeg tog faktisk flere billeder den dag og eftersom outfittet er nøjagtig det samme i dag, så tænkte jeg, at de da lige skulle vises. Den er simpelthen fuldstændig fantastisk og er i hør, så den er behagelig og let at have på. Totalt yndlings! Go, Gustav! 🙂
De hvide ben undskylder jeg, men de skal jo som bekendt pakkes ud før de kan få farve, men hvid og lysende koral er da også fint?! 😀

Perlearmbåndet fik jeg tilsendt i forbindelse med Kildevælds “3 liter rent vand”-kampagne, som arbejder for at den tredje verden får mere rent vand. Man støtter simpelthen Røde Kors’ arbejde med 50 kr. ved at sms’e 3lvand til 1414 eller ved at købe en Kildevæld vand.
Læs evt. mere om kampagnen her. Gode gerninger kan vi ikke gøre nok af, specielt når vi nu er så privilegerede at bo, hvor vi gør og hvor adgangen til vand er så uendelig let.

Læs også:  Sådan rengør du din Louis Vuitton Monogram Canvas taske så den ligner en million igen

10 Comments