Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Inspiration til sommergarderoben: Shorts

Normalt ville jeg hælde til at bruge nederdele mest, når varmen indtræffer og det er tid til noget kortere, men de sidste par sæsoner har der været så mange gode bud på fine shorts, at jeg får lyst til at shorts’e lidt mere 🙂 Jeg har allerede gaflet nr. 6 (de stribede, som jeg insta’ede her), som er super fine og til en virkelig god pris, men må have mindst to par mere. Her er ni gode bud på sommershorts i alle prisklasser. Alle de resterende 8 par måtte gerne flytte ind ha ha 🙂 Der er både klassiske og trendy med links og priser under collagen. Er I shorts-piger og hvilke er jeres favorit(ter)?

short sommer 2013
1. H&M kr. 199,- 2. Edith & Ella / Epoque kr. 240,- (nedsat)  3. Black Swan kr. 258,- (nedsat via mig fra i morgen) 4. Maison Scotch kr. 599,- 5. Whiite kr. 799,- 6. Edith & Ella / Epoque kr. 270,- (nedsat) 7.  Designers Remix kr. 999,- 8. H&M kr. 199,- 9. Designers Remix kr. 400,- (nedsat)

Læs også:  Sommeren der gik

12 Comments

  • Signe/ Copenhagen Kiddo

    Skønne shorts, jeg har også allerede købt en del shorts til sommeren 🙂 Jeg cykler nemlig hver dag, og det er lidt besværligt i nederdel, og så synes jeg bare der er kommet så mange flotte shorts i den her sæson. Jeg er helt vild med nummer 4 på din collage. De måtte gerne flytte ind i mit klædeskab.

    God søndag

    • Malsen

      De er også vildt fine! 🙂
      Nej, cykler og korte nederdele er lidt besværligt….så er shorts meget bedre 🙂 God søndag til dig også.

  • Guapizimo

    Jeg ejer faktisk INGEN shorts og har ikke gjort det i en del år, vil gerne have nogle denne sommer, men jeg har virkeligt svært ved at finde de rette – skal ud og prøve i butikker for at se om de sidder som de skal. De stribede ser skønne ud, jeg kan bare ikke vurdere om jeg vil finde dem for korte til mig.

    • Malsen

      De er ikke super lange vil jeg sige, men lange nok til at jeg synes det er ok, men jeg hiver dem også lidt ned på hoften 🙂

  • Marina / cand.mor

    Vil også gerne være noget bedre til at gå i shorts, men får helt benkomplekser over mine små korte stænger, så vil gerne lidt op på hæl, hvis jeg skal “ud i offentligheden” iført shorts. Kunne du ikke lave et lignende indlæg med wedges?

  • Ida / Fashionlab

    Jeg er ret glad for shorts, og du har helt ret i at butikkerne vrimler med lækre udgaver for tiden! Især par nummer 2 og 5 ovenfor er jeg ret vild med!

  • Heidi

    Jeg elsker shorts, men går ikke i dem. Det vil jeg ikke byde offentligheden med de stolper jeg render rundt med. Men ville ønsker jeg kunne.. De fra BS skal jeg lige tjekke ud, de ser ikke så korte ud igen.