Shopping og Inspiration

Eksklusivt før-udsalg – BLACK SWAN

Der er fordele ved at være konsulent for Black Swan – jeg kan nemlig starte udsalget før webshoppen og det betyder, at jeg også kan give jer chancen for at få lige præcis de ting, som I gerne vil have, forudsat de ikke er udsolgt naturligvis, med hele 40% på ALT! 🙂
Udsalget starter hos mig d. 27. maj og kører ind til og med d. 2. juni. Derefter kommer webshoppen med og så går det for alvor stærkt med at varerne ryger.
Du kan allerede nu lægge din bestilling, så skal jeg gøre mit ypperste for, at du får det vi har aftalt, når datoen rammer d. 27. maj. Bestillingerne bliver behandlet i den rækkefølge de kommer ind, så tøv ikke for længe.
(tager forbehold for udsolgte varer)

Rabatten kan kun fås gennem mig ind til d. 3. juni, så hvis du er faldet for noget – se shoppen igennem her – så skriv til mig på marlene.d@blackswanfashion.com.

Selv om størrelsen ser ud til at være udsolgt online, så kan det være du er heldig, at jeg har den hængende på mit stativ og så kan den købes direkte af mig 🙂
Jeg sender selvfølgelig også 🙂

Black Swan kører udsalg med 40% hele tiden. Ikke først 20, så 40, så, så, så, så ….. Du får altså maksimal rabat fra starten af, så du ikke behøver at gå og vente og have is i maven.

Black Swan udsalg

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

5 Comments