Shopping og Inspiration,  Skønhed

ESSIE Madison ave-hue and a love letter

essie madison ave-hueJeg blev ovenud begejstret, da de nye forårsfarver fra Essie dumpede ind med posten i lørdags – NAIL-ATTACK! Selve temaet for forårskollektionen er rejser og det kan man jo ikke undgå at holde af. Lover at vise mindst 2 mere fra kollektionen – der er en grå-grøn og en koral, som jeg er stor fan af også.
Selv om de seneste dage har stået på omrokering, oprydning og flytten rundt (mit hjem ligner seriøst en krigszone), så lykkedes det at finde et øjeblik i går til at prøve den smukke pink lak af, som hedder Madison ave-hue. Så fin en nuance og da jeg så den i pakken tænkte jeg helt intuitivt på kærlighed. Derfor valgte jeg at nappe et par af Sally Hansens “Love Letter”-strips og dekorerede en negl på hver hånd med sådan en. Det blev lige som jeg havde håbet på 🙂 Så fint, synes jeg. Kan I lide det?

Læs også:  Ambassadør for DermoCosmetic

11 Comments

%d bloggers like this: