Shopping og Inspiration

nOva Root X-body, Vivid & Rustic

nOva bags ss13

Det har været vanskeligt for mig at finde en pung, som jeg gerne ville have. Både som udseendesmæssigt rammer det jeg leder efter, men også i forhold til indmaden. Enten har der ikke været plads nok til kort eller også har der ikke været møntrum eller, eller, eller. Jeg har imidlertid fundet den det skal være, tror jeg. nOva, som jeg jo har nævnt nogle gange her på bloggen og også afholdt konkurrencer med, har lavet den sorte “Rustic” som en del af deres vanvittig fine SS13-kollektion. Den fås også i grå, så vidt jeg husker og altså samme farve som tasken. Synes simpelthen lædermønsteret er så smukt og samtidig tilpas tidløst, så man ikke bliver træt af den. Nu vi så er i gang, så ville jeg eddersprøjteme også gerne have fingre i den grå taske og den grå clutch med de små perforeringer. Har gramset på alle tre ting live og jeg overdriver ikke, hvis jeg siger, at det er det blødeste af det bløde. Uhm. Haps.
Er det ikke lækre designs og farver, synes I?

Se evt. hele nOvas kollektion her. Kan købes online her, her og her bl.a.

Læs også:  Den perfekte gave

8 Comments