Shopping og Inspiration,  Skønhed

Hår og Makeup – Chanel SS13 // Metallic og low updo

chanelss13

Billeder fra Style.com

Det er mindst lige så interessant, at lade sig inspirere af hår og makeup fra de forskellige shows og et af de shows, som jeg bogmærkede sidste sommer, var Chanels. Både hår og makeup i deres SS13 show ser ufatteligt smukt ud og ser samtidig ud som noget, som man kan kopiere i den grad man ønsker det.
Håret er jo i princippet bare en skarp midterskilning, en lav ombukket snoet hestehale holdt fast af en elastik eller nåle med perler – på med et net og vupti, så er der et styk parisienne ponytail. Makeup’en tiltaler mig eftersom det er øjnene der primært er i fokus på. Metallicskygger (dog lidt for meget efter min personlige smag…. altså forstået sådan, at det måske ikke lige egner sig til provinsen), karamelfarvede bryn og masser af eyeliner samt mascara. Læberne er holdt neutrale med et hint af peachy pink. Så fint!

Hvad siger I – er looket noget for jer? 🙂

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

8 Comments