Shopping og Inspiration,  Skønhed

En ven i vintertider

Dr. Hauschka øjenbalsam
Dr. Hauschka øjenbalsam

Hvis I, ligesom jeg, jævnligt ærgres over, at den sarte hud omkring øjnene og læberne virker tør og irriteret i de koldere måneder, så kan jeg altså varmt anbefale denne Dr. Hauschka øjenbalsam. Jeg bruger den både omkring øjnene (morgen og aften), men også omkring læberne om aftenen – huden er noget så fin og slet ikke tør mere, når jeg vågner. Har brugt den siden november, da jeg var heldig at nappe den på Ezzence, da de havde det der giga-udsalg. De har den stadig kan jeg se og ovenikøbet sat ned. Find den her. Nogle produkter bliver bare venner for livet! Men hvad med jer – har I nogle gode vinterhuds-tips? 🙂

Læs også:  Bedste produkt til skadet hår og en vild besparelse på MAC og ESSIE (Starry Starry night)

24 Comments

 • Daniella

  Jeg leder pt. med lys og lygte efter en øjencreme, som ikke bare plejer huden omkring øjnene, men også mindsker synligheden af de fine linjer. I øjeblikket er jeg ved at teste virkningen af Ole Henriksens Anti-aging serie Truth, men hvad er din erfaring med Dr. Hauschka i forbindelse med mindskning af linjer?

  • Malsen

   Den her er beregnet til at udglatte fine linjer og det synes jeg den gør….den gør i hvert fald huden mere jævn at se på omkring øjnene. Den er klart noget af det bedste jeg har prøvet til øjnene. Ved der findes en decideret øjencreme fra Hauschka også, som jeg har hørt meget godt om. Det er sådan en aflang tube. Tror de har den på Ezzence også 🙂

 • walkinrunout

  Tak for tippet, for jeg leder efter en ny øjencreme… og netop her om vinteren, har jeg bare brug for lidt ekstra.
  Og et tip tilbage…. Jeg bruger tit en fugtmaske som “over-night-maske” her om vinteren… så vågner man op med dejlig fugtet hud.

 • maria suzette Vergmann

  Produkter der er olie baseret er klart et must i kulden- vand baserede cremer ødelægger huden. Så olie olie og olie redder enhver hud! 🙂

  • Malsen

   Ja…men i mit tilfælde i begrænsede mængder. Olie har en tendens til at fedte min hud også og det bryder jeg mig ikke om. Men en oliekur om ugen får den og det virker godt for mig 🙂

  • Malsen

   Ja, men det er jeg bare ikke helt enig i, for jeg synes nogle gange at olie kan blive for meget for ens hud….eller i hvert fald min. Den kan blive helt ru af det 🙂

  • Malsen

   Det er mere ligesom en læbebalsam og jeg føler at det trænger ind med det samme. Så nej, det generer ikke makeuppen overhovedet 🙂

 • Guapizimo

  Godt tip, det lyder bestemt som en lækker lille sag, jeg bruger selv Stella Face Balm fra Balance Me, netop for at undgå min hud tørrer ud på de særligt sarte udsatte steder 🙂

 • Heidi

  Jeg har netop brugt min sidste dut i min Organic Pharmacy øjencreme (super god) Men er ved at skifte produkter, er jko svært glad for Rosencremen fra Dr. Hauska. og har også øjencremen derfra, men syntes den er lidt tynd i det. Måske jeg skulle prøve denne balsam. Her bruger vi mandel olie, 2-3 dråber i natcremen og du får den skønneste og godt fugtet hud, uden at være fedtet :O)

  • Malsen

   Jeg synes du skal prøve den. Den er nemlig ikke så tynd som øjencremen og huden er lækker hele dagen. Synes tit øjencremens effekt bliver væk, når man så lækker makeup. 🙂

 • sidsel

  Den lyder rigtig god! Jeg har denne vinter været rigtig glad for Purely Professional´s Repair Creme, den er bare genial! Til hænder, albuer, fødder – og som natcreme i ansigtet! Mine ellers sarte, røde, tørre vinterkinder har haft det så godt 🙂 Og så er der minimal kemi og pjat i den creme.

  • Malsen

   Det er den altså også.
   PP har jeg endnu til gode at prøve….men mange taler jo pænt om dem, så måske man skulle 🙂 DR. Hauschka har jo så slet ingen kemi-pjat i sine produkter….

%d bloggers like this: