Ønskelisten,  Shopping og Inspiration,  Ture i Danmark

Marc by Marc Jacobs København – Petal to the metal

I fredags var jeg et hurtigt smut forbi Marc by Marc Jacobs København for at se lidt på, hvilke musesko og tasker der var. Skulle jeg aldrig have gjort, for nu er jeg helt dårlig over den nye Petal to the Metal – taske med “slåede” fugle i sølv. Og de fine nitte-musesko for den sags skyld…Egentlig var jeg overrasket over, hvor mange fede herre-tees der også var – dem fik jeg bare ikke taget nogle spy-pics af, desværre. Overvejer i hvert fald om jeg måske skulle købe en i julegave til manden min.
Nå, men altså jeg har jo den lille taske i grå (den der er bordeaux) på billedet, så måske fjollet at begynde at sukke for dybt over en der har samme udsmykning, så at sige. I drømmene ejer jeg dem begge 😀

marc jacobs københavn petal to the metal

Læs også:  Årets julebord

31 Comments