diverse,  Shopping og Inspiration

CaseApp // D. 5. december // Julekalender //

I dag er præmien kreativ, for CaseApp har nemlig smidt iPhonecovers i gavepuljen! Man designer simpelthen selv sit cover med enten ét enkelt foto man uploader eller man kan sætte flere sammen og ovenikøbet tilføje tekst. Jeg fik jo lov til at lave et, som jeg viste jer her – det har siddet på ligesiden og holdbarheden er i top!
CaseApp har ofte gode rabatter kørende, så vil opfordre til at man melder sig til FB-siden her 😉 Det er jo en oplagt julegavemulighed og der er smadder mange gode ideer til designs også. Præmierne har en samlet værdi på 540,-

caseapp iphone covers
Der er i dag 2 vindere, som hver modtager en kode til at kunne designe sit eget cover hos CaseApp når konkurrencen er slut! 🙂
Hvis du vinder, hvad ville du så gøre med dit cover? Foto…tekst…blandet?

OBS: Du kan IKKE deltage i julekonkurrencen på dette indlæg. Deltag LIGE HER! inden d. 24. december 🙂

Kommentarer omkring præmien er selvfølgelig hjertelig velkomne 🙂

 

Læs også:  Regnbuesmykker til alle sommerkjolerne og en skøn rabatkode med 40%!

19 Comments

 • Marina / cand.mor

  Har faktisk været inde på hjemmesiden og forsøge mig lidt frem. Min lillebror tog et vildt godt billede af min søn, kæreste og mig selv til D’s barnedåb, som jeg rigtig gerne vil kunne tage med mig overalt…

 • Sacha

  Jeg ville prøve at udvælge et af mine mange billeder og bruge det, da jeg gerne så at billederne kom ud på print på en eller anden måde.

  Har siden jeg købte mit Canon 600D for et lille halvt år siden, fået taget en hel del billeder, som jeg er svært tilfreds med.
  Måske lade et af mine seneste billeder af snevejret her den 2. december være den heldige vinder.

 • Helle Rick

  Jeg vil lave en collage af forskellige billeder med oplevelser der har betydet noget for mig.
  Skønt man kan sætte sig eget præp på en præmie og få noget der er unikt 🙂

 • Sascha

  Nu har jeg godt nok ikke en iphone men jeg ville nu gerne vinde alligevel, for så ville jeg designe et cover til min elskede mor med hendes 2 børn på 🙂

 • Tham

  Denne her konkurrence er lige noget for mig! Jeg er nemlig den uheldige indehaver af en rigtig gammel nokia telefon, og har derfor forkælet mig selv med en iPhone 5 som en “julegave”. Og i den anledning har jeg jo brug for et nyt cover, så dette kommer lige i rette tidspunkt! 😀 Kunne være så lækkert at vinde, da jeg alligevel skal have fat i et cover når mobilen lander i mine hænder.
  Jeg ville vælge et billede af min kæreste og jeg sammen, med vores initialer på, bare så det bliver mere personligt og mere mig. Så ved man også at det er min telefon, hvis den nu skulle blive væk. Krydser fingrer!!

 • Christina

  Jeg ønsker mig sådan en iphone til jul.. Håber nogen har fået ondt nok af mig, men tvivler.. Så derfor tror jeg lige jeg har skrabet nok sammen hvis jeg holder mig nogenlunde fra januar udsalg.. (like thats gonna happen:o)) Og når det så lykkes.. (for det skal det) så ville det være alletiders med et flot personligt cover:)