Rejser og ture,  Skriblerier

Vil du med til en herlig event i en lækker butik? En invitation til jer fra mig!

Sådan 🙂
(læs lige under invitationen også)
Det er sådan lidt med fugtige håndflader at kunne bekendtgøre, at jeg skal stå for at afholde en event. Viiiiildt! 🙂
Jeg glæder mig så meget og jeg håber, at der er nogle af jer, som har lyst til at komme og blive forkælet på næste torsdag (d.15/11)!
Der er 35 pladser i det hele, hvoraf jeg kan give 17 til mine læsere. Det er ikke mange, så skynd dig at sikre dig en plads ved at skrive en mail til remvigevent@malsen.dk (du må max. tage én person med). Du får hurtigst muligt en mail tilbage, hvis du har været hurtig nok til at sikre dig en plads. Husk at skrive om du ønsker én eller to pladser.

 

Læs også:  Åbent Universitet - om at være universitetsstuderende og fuldtidsansat

18 Comments