Shopping og Inspiration,  Skønhed

Se den på! Ciaté Velvet Manicure

Jeg har fået mulighed for at prøve Ciaté’s much-talked-about Velvet Manicure og har været ret spændt på resultatet. Denne gang er det ikke mine hænder der er i spil, men en anden der agerede (meget villig) forsøgskanin 🙂


Generelt set, så er resultatet (og farven) meget lig med det, som billederne lover og instruktionen er let at gå til. Der er dog et par enkelte ting, som er værd at understrege, som jeg skal gøre anderledes næste gang. Derudover har jeg nogle generelle betragtninger, som jeg håber, at I kan bruge til noget 🙂 Jeg har i øvrigt lysnet billederne en smule i montagen for at effekten kan videregives bedst. Men på det nederste billede kan I se, at farven er så dyb, som på pakken.

  1. Læg første lag på (easy nok…) og lad det tørre
  2. Arbejd på én negl ad gangen. Læg anden lag på – vær meget generøs, for du får brug for det! Drys derefter velvet-pulveret på – vær, igen, meget generøs og sørg for at dække hele neglen….vær især opmærksom på siderne og bunden af neglen, for ellers bliver der blanke områder senere. Lad det lige side en 5-10 sekunder før du børster af med penslen, så det når at “sætte sig” i lakken. Ellers kan det blive sådan lidt bulet.
  3. Ciaté anbefaler en tørretid på ca. 15 min. Jeg synes man skal vente mindst 20 min. og vente yderligere en halv time før man sådan skal lave “negle-krævende” arbejde.
  4. Min håndmodel vaskede hænder med sæbe efter én time. Og derefter yderligere 3-4 gange inden for de næste par timer. Og smurte håndcreme på. Neglene var stadig de samme og pæne. Ingen ridser eller afskalninger.
  5. Dagen efter begyndte velvet-effekten at være mindre “fluffy”, så hvis man skal bruge neglelooket som en del af et festoutfit fx, så vil jeg anbefale at man laver dem samme dag for at få det allersmukkeste look.
  6. I dag er 3. dagen for manicuren og neglene begynder så småt at kræve enten en reparation hist og her. De er stadig matte og flotte i farven. Selve velvet-effekten, som i den der fluffy fornemmelse er aftaget, men looket er der stadig.
  7. Man bruger meget meget mindre end jeg troede man ville gøre, så derfor er der til rigtig mange gange i sådan et sæt. Prisen er vist 160kr.  hvilket er mere end rimeligt så. Fås bl.a. her.
Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

Har I prøvet den her eller kunne I tænke jer det?

14 Comments