Skønhed

Figs & Rouge // Pai


I går fyldte webshoppen Lux*Beauty 1 år. De fleste af jer kender den godt og ved, at man bl.a. kan finde de lækre Deborah Lippmann neglelakker, samt en masse andre lækre ting til både negle og hud.
Nå, men her et år efter, er shoppen altså blevet en hel del nye mærker rigere. Især to af dem, synes jeg er lidt interessante og kunne godt forestille mig at ville prøve nogle produkter fra Pai og fra Figs & Rouge.
Sidstnævnte, Figs & Rouge, laver lækre pomader og jeg faldt lige over, at der er en med yndlingsfrugten over dem alle. Granatæble! Mums! Man skal sgu’ da passe på ikke at æde pomaden, tror jeg 😛 Kan i øvrigt bruges som en slags “multibalm” til tør hud, som primer under foundation og jeg ved ikke hvad. Det lyder da lidt spændende?! Må prøves.
Pai er relativt nyt på det danske marked (- LuxBeauty er i øvrigt den første webshop, som skal føre det) og er et økologisk mærke, som udmærker sig ved at have sit eget laboratorium og som udvikler med henblik på den sarte hud, som let bliver irritabel. Derved kan alle hudtyper tåle produkterne. Alt er “rent” og naturligvis ikke testet på dyr. Jeg har læst en rigtig god anmeldelse af øjencremen og af skrubbecremen, så de to produkter kunne godt komme på juleønskelisten. Dagcremen har jeg ikke hørt/læst eller set noget omkring, men er ved at være i bund med dem jeg har og så kunne den jo godt være up for trials.
Hvis I vil se hele LuxBeauty’s udvalg, så er det lige her.

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

Kendte I godt de to mærker?

8 Comments