Shopping og Inspiration

Cool snøresko, klassisk og bling // Lloyd

I samarbejde med Lloyd

Godmorgen! Jeg er tidligt oppe….har faktisk været oppe i to timer allerede – der var lige en lille en, som syntes at mor ikke skulle snue på sådan en fin lørdag. Hmm….nu sover han så selv videre og jeg sidder her. Tusind tak 😛
Selvom sæsonen for flats officielt er overstået, når det kommer til udendørsbrug, så bruger jeg stadig mine indendørs til arrangementer og fester, hvis jeg ikke lige magter høje hæle. Jeg besøgte Lloyd i sidste uge, for at se og mærke på varerne og især tre modeller af flats fangede min opmærksomhed.


De cool cool cool snøresko i lak er seriøst noget af det blødeste jeg har prøvet nogensinde! Normalt, synes jeg godt at sådan en fiks lille 41, som jeg selv er, kan blive lidt aflang at se på i sådan en model, men det er denne her ikke. Der er stadig lidt størrelser tilbage, selv om det er en ss-model.
Jeg faldt også for de enkle flats i helt glat skind med en diskret lille sløjfe. Super klassisk og kan bruges sæson efter sæson. Faktisk er sorte enkle flats på min må-ha’ liste til foråret og de her er et af de bedste bud so far.
Sidst men ikke mindst, så synes jeg de er så pæne de enkle flats i ruskind med glimtende sten på. Jeg faldt mest for den mørkeblå model eller den sorte, som kan tilføre lidt bling til et casual outfit eller som kan gå som festsko, hvis man som sagt ikke er til de høje hæle.
Lille bonusinfo, så er alt faktisk nedsat i webshoppen weekenden over – se alle damesko/støvler her.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

11 Comments