Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Rejser og ture

Louis Vuitton Copenhagen – New Store

Så kan jeg ikke strække den længere – I skal selvfølgelig se lidt billeder fra den nye butik på Amagertorv i Købehavn. Jeg var allerede derinde i går, som kunde, og i dag som presse og først i dag måtte der altså tages billeder. Det er jo nærmest som juleaften i de her dage! ..Det er faktisk bedre, haha 🙂
Jeg lover at give jer mange flere billeder snarest, men syntes lige, at I skulle have et lille sneak peek på, hvad den smukke butik har at byde på. Det er overvældende, når man er vant til den relativt lille butik i Østergade, at stå i den nye. Der er to etager, som er bygget op som tre rum – ground floor, hvor man kommer ind og op ad den smukke trappe, går man direkte ind i herreafdelingen, for derefter at gå videre ind i en mere eksklusiv dameafdeling med sko (mange sko!!) og sæsonens runway-tasker. Overalt, er der gennemtænkte detaljer, som henleder opmærksomheden på, at vi altså er i Danmark. Wegnerstole og en helt særlig 7’er stol, som er lavet i LV’s materialer hænger ved siden af trappen, som er udført i minimalistisk skandinavisk stil med glas og stål – på den måde virker trappen ekstremt let i rummet, selv om den faktisk fylder en del. 7’er stolen er i øvrigt én ud af to, som begge opbevares i LV’s særlige “arkiver” og som kun udlånes til fx åbninger, specielle events osv.

Jeg lover at vende tilbage med endnu flere ord og billeder, som sagt og ind til da, så må I have en skøn skøn torsdag! 🙂 Jeg husker i øvrigt ikke om jeg fik sagt det, men butikken er åben for alle på lørdag, så lov mig at slå et smut forbi, hvis I alligevel er i området.
Instagram er heftigt i brug – følg med derinde, hvis du vil have løbende hygge-billeder. Jeg hedder “malsen”.

Læs også:  Sådan rengør du din Louis Vuitton Monogram Canvas taske så den ligner en million igen

 

20121025-120143.jpg

20121025-120225.jpg

18 Comments