Shopping og Inspiration

One of the faves – Styledelux (inspiration til alle budgetter)

1. bluse tunika / 2. festtop / 3. cardigan / 4. tie dye tee / 5. tørklæde / 6. bukser med læder / 7. bukser med læder / 8. coatede bukser / 9. ankelstøvler i snake / 10. nederdel med drapering / 11. + 12. armbånd / 13. strikponcho

Jeg har, her på bloggen, mange gange nævnt og henvist til Styledelux både i forhold til nye køb, men også når jeg har lavet inspirationscollager til jer. Det skyldes vist primært én ting – nemlig at den webshop simpelthen huser de fleste af mine favoritmærker, som en af de få. Style Butler, Munthe plus Simonsen, Rützou, Designers Remix, Ilse Jacobsen og Schnoor for bare at nævne et lille udsnit af det lækre udvalg, som også tæller bl.a. Amust, New Balance, Plus Fine, Maison Scotch, Vadum osv. osv. osv. Dertil kommer, at Styledelux også tit har overraskelser i ærmet, som kommer os kunder til gode – fx er der lige pludselig ekstra rabat på et bestemt mærke eller andre gode tilbud, som man kan drage fordel af, hvis man modtager nyhedsbrev. I øvrigt er der også lækre børnetøjsmærker i shoppen, så man kan altså slå flere fluer med et smæk.

Faktisk er det en af de shops, som jeg har “fulgt” længst, hvis man kan sige det sådan. Jeg lærte den at kende for år tilbage, da den havde et andet navn og har fulgt med i, hvordan den år efter år har vokset sig endnu større og endnu bedre.
Jeg har været så heldig at måtte vælge en ting fra shoppen; det blev jeg naturligvis super glad for (*indsæt jublesmiley*), men kom da på lidt af en opgave! For når nu så mange af mine favoritter er samlet på et sted, blev det jo noget svært at vælge, kan I sikkert regne ud 😉
Ovenfor har jeg samlet nogle af mine AW-favoritter fra shoppen, som alle gerne måtte bo hos mig og det item, som jeg endte med at vælge er også med….hvad tror I jeg nappede? 🙂

Læs også:  Trænger du til at prøve en ny duft?

I samarbejde med Styledelux

..
Pssst…..senere kommer der i øvrigt de der opskrifter, som jeg skylder jer 😉 Så kig ind…

9 Comments

 • Miriam

  Jeg gætter støvler eller poncho… 🙂

  Det er nogle überlækre ting, men jeg forstår simpelthen ikke den der draperede nederdel. Jeg mener, den er jo tydeligvis hapset fra Alexander Wang, men den koster kun 100 kroner mindre? Så kan man da lige så godt købe originalen…

 • Heidi

  Åhh du er mega heldig, nr.1, 4, 9, 11 og 12 er klart nogle favoritter som gerne måtte sendes denne vej :O) Tænker du har valgt støvlerne? De er fede :O) Elsker også den hjemmeside, men man bliver jo fattig af at kigge derind.

 • HanneZ - Mode på bloggen

  Så fine ting alle sammen, især poncho’en fra Munthe som jeg selv har fået i fødselsdags gave for nylig bare i grå. Den er helt fantastisk lækker:o) Mon ikke at det også var den du har valgt?

  Er også ret vild med Styledelux.dk og elsker det kæmpe udvalg de har, og henviser også tit til dem på min blog.

  Rigtig god søndag.

 • Lullumut

  Manner, det må have været så svært at vælge. Men jeg er vild med den lyse bluse fra Gustav. Den er helt vildt fin. Men det er det hele jo 🙂

 • Nanna

  Jeg gætter på at det var ponchoen du valgte 🙂
  Det er for øvrigt nogle lækre sager – især nr. 1 og nr. 8 ville passe perfekt ind i min garderobe.