Min stil,  On the go,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Did I ever show you? (Outfit)


Da jeg tilbage i juni viste jer 10 udsalgsfavoritter, var der faktisk én af tingene, som jeg allerede havde klikket hjem af frygt for at den lige pludselig ville være udsolgt og det var sommerfuglecardiganen Adele fra Style Butler. Til alt held havde jeg pakket den med i kufferten, for vi har haft et par dage, hvor det har været små-køligt om morgenen og der har den været perfekt til lige at kaste over en simpel tee og shorts. Jeg knus-elsker den fordi den er så feminin med det smukke pailletmønster bagpå og forudser at den vil blive brugt lige så meget som min kløver-cardigan, som også er fra Style Butler. Jeeeez, det mærke altså…så lækkert!

Det varer ikke såååå mange dage før vi igen er på vej hjemad (hvor blev de to uger lige af?!) og på sin vis bliver det da også dejligt at komme hjem i vante omgivelser. Især for den lilles skyld. Jeg kunne såmænd sagtens bo her – er totalt varmefryns, det ved I og den smukke havudsigt, de kulørte lamper og den eksotiske duft i luften gør altså ikke sagen bedre. Jeg boede her i et næsten et år for nogle år siden og havde the time of my life. Måske man skulle ønske sig tilbage på et tidspunkt. Har I nogensinde boet i udlandet?

Læs også:  Hvad giver man en på 90 og fejring af dagen på Monello i Næstved

22 Comments

 • Didda

  Den cardigan er bare så fin 🙂
  Ja hvorfor er det lige at tiden altid flyver afsted, når man har ferie ? 🙁
  Jeg har aldrig boet i udlandet. Jeg ved at jeg ville få hjemve alt for hurtigt. Man er vel Københavner 😉

 • Maria - Garderobeskabet

  Sikke en lækker cardigan, den er SÅ meget dig 🙂

  Og nej, jeg har aldrig boet i udlandet, hvilket er en af de eneste ting, jeg fortryder lidt, når jeg kigger tilbage. Heldigvis kan jeg jo stadig nå det en dag, selvom det bliver en anden oplevelse med en lille familie 🙂

 • Rebel Against Yourself

  Fin cardigan 🙂 Jeg har aldrig selv boet i udlandet, men hvis jeg ikke havde haft min kæreste tror jeg enten jeg havde bosat mit i Oslo eller Berlin. Det lyder spændende du har boet der i et helt år. Hvad var grunden hvis jeg må spørge? 🙂

  • Malsen

   Oslo er FAB! Det kan jeg godt forstå du gerne ville 🙂
   Jeg var færdig på seminariet og fik job som lærer med det samme. Efter lidt tid måtte jeg bare erkende at jeg var træt af at gå i skole og trængte til at gøre noget helt andet. Havde arbejdet i restaurant og diskotek ved siden af studiet så kendte lidt til branchen. Fik job på en bar og skiftede lidt jobs mens jeg var der. Det var et super afbræk og så var jeg klar til at tage hjem og være lærer igen 🙂

 • Lullumut

  Hvor er den flot i de lyse farver 🙂 Jeg mener, det er den, du har i sort med sølv også 🙂 Synes den er så fin og basis på samme tid.
  Åh, jeg glæder mig sådan til Marrakech. Trænger til lidt varme 😉
  Nej, jeg har aldrig boet i udlandet, og jeg har heller aldrig haft sabbatår og rejst rundt. Er lidt kedelig på den front. Men jeg har talt med min kæreste om, at vi måske skulle prøve noget udland en dag, hvis man nu fik en fed jobmulighed, og det er vi begge åbne over for 🙂 Det kunne jeg godt tænke mig.. Nogle gange skal der altså prøves nogle personlige grænser af 🙂

 • Birgitte linstow

  Den cardigan er fortryllende. Og ja, jeg er en af de heldige der har boet i udlandet: da jeg var ung boede jeg et år i Provence. Tænker tit på det.

 • miss m

  Så fint et outfit 🙂
  Jeg har aldrig boet i udlandet, da jeg er bange for, at jeg ville savne min familie og venner for meget(total hjemve…).

 • Beam

  Det er nu en fin cardigan. Style Butler er ret fint. Kom tilfældigvis til at købe en kashmircardi derfra for nogle uger siden – har vist den på Instagram. Har i øvrigt selv boet i Paris og i Schweiz og flytter gerne til udlandet, hvis jeg kunne finde noget at lave. Thailand f.eks. Vaaaarme, ja, tak!

%d bloggers like this: