Min stil,  Shopping og Inspiration

And so it passed….. (outfit)


Ferien hælder mod den seriøse ende og om ikke særlig mange timer, sidder jeg i flyet mod DK. Således gik 2 uger med lynets hast (eller sådan føltes det i hvert fald) og hjemme venter hverdagen, selv om den jo i sig selv også er lidt anderledes i og med jeg er på barsel. Den første store ting, som jeg skal planlægge det sidste af, er min søns navngivningsfest som venter i slutningen af september. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har tænkt så meget på den mens vi har været her – har alligevel ikke kunnet arrangere ret meget herfra jo 😉
Efteråret byder også på en masse events og pressedage, så nu må vi se, hvor meget jeg kan være med til.

Hvorom alting er, så takker jeg for alle jeres dejlige kommentarer på mine sommeragtige indlæg. Jeg er klar over, at outfits osv. ikke er specielt inspirerende, når man ikke deler det samme klima, men jeg lover at give den fuld efterårsskrue, når jeg er hjemme igen. Glæder mig til at få lidt overblik over, hvad jeg egentlig har i gemmerne. Har nemlig besluttet mig for at holde shoppefri resten-af-september og hele oktober. Lad os nu se, hvordan det lige skal gå 😀 Har dog heldigvis et par vouchers og lidt deals, som jeg har købt og som jeg kan solde for, så ikke jeg ender med at få forfærdelige abstinenser ha ha..
Har da også et par enkelte køb, som jeg ikke har fået vist jer – både fra før ferien og lidt jeg har købt hernede. Dog vil jeg sige, at jeg har været yderst sparsommelig…har brugt noget i nærheden af 600 kr. så det kan vel ikke siges at være så vildt 😉

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

Vi ses derhjemme! 🙂

4 Comments