Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

CFW: Designers Remix SS13 – Part one

Et tætpakket Skuespilhus på Kvæsthusmolen i København dannede rammerne for Designers Remix’ show ved denne sæsons modeuge. Vi ankom ret tidligt og nød en kaffe på molen med udsigt over vandet, solen i ryggen og tid til at sludre om alt andet end blogs og mode.
Langsomt, begyndte mørket at falde på og vi nærmede os langsomt showstart. Designers Remix er altid godt besøgt og denne gang var ingen undtagelse. Folk blev ved med at vælte ind og man kunne spotte den ene kendis efter den anden. Populær pige, hende Charlotte Eskildsen, men så igen. Hun beviser sæson efter sæson at hun er kommet for at blive – hun er genkendelig og så alligevel ikke. Designers Remix har altid en overraskelse i ærmet.
I mine øjne var overraskelsen denne gang tre store puffy, men fittede kjoler – på en og samme tid enkelt og galla. Farverne tangerede neon, men i en afdæmpet tone, så man rent faktisk ville kunne turde have dem på og livet var markeret med et hvidt bånd/bælte. På fødderne havde modelleren hvide sko med små metaldetaljer, hvilket ret smukt fuldførte det skrøbelige feminine look. Smukt.
At modellerne så rent faktisk også smilede og var glade, da de skulle fremvise de tre smukke kjoler, fortalte mig egentlig bare at de nød at bære kjolerne lige så meget som vi nød at se på dem.

Kjolerne skulle have lov til at stå alene, men jeg er langt fra færdig med dette show – det er i mine øjne det bedste Designers Remix show jeg har set. SÅ mange wearable styles og snit til alle typer. Vender tilbage med mere….

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

21 Comments