Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Ilse Jacobsen AW12

Tilbage i marts viste jeg jer en strudsefjersvest fra Ilse Jacobsen, som er en del af efterårskollektionen. Jeg skrev også at jeg ville vise lidt flere godter frem, når det var mere aktuelt og det er det ved at være. Varerne er i hvert fald ved at lande i butikkerne og den lille shop i København havde fået en del af det hjem, da jeg var et smut forbi i mandags.
Der er igen mange lækre strikvarer, men jeg synes i særdeleshed pelsvarerne er fine – ponchoen, vesten og strudse-banditten i den rustrøde udgave er så lækre. Desuden er der en del fine sko og accessories – den pink clutch med det grønne foer er virkelig så blød som en babynumse og ballerinaerne i lak med sløjfer fås i pink, bordeaux og army…sidstnævnte er virkelig virkelig skønne.
Sidst men ikke mindst, så er de der lækre signatur-lædertasker kommet i nye farver – en lækker orange/brun brændt nuance bl.a. Jeg må altså have sådan en…nu har jeg skrevet om dem jeg ved ikke hvor mange gange 🙂 Ville nu nok vælge den i sort eller grå. Jakkerne, som er så kendte, kommer også i nogle udgaver med lidt små ekstra detaljer, men dem fik jeg ikke taget billeder af. Alle ting kan ses her.
Nå! I får lige lidt billeder, som jeg tog 😉

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

10 Comments