Shopping og Inspiration

Cosmic Print Tee & en Braun Epilator vinder

Godmegettidligmorgen (klokken er pt. 03.11) 🙂
Jeg håber at I havde en dejlig søndag – her blev der temmelig spontant kørt tur og vi havnede først halvsent hjemme igen efter en dejlig lang dag. Er vild med spontane ting og ville egentlig nok ønske at jeg/vi var bedre til det.
Nå, men det betød også at jeg slet ikke nåede forbi bloggen, men her tidlig mandag morgen er jeg så klar med verdens (muligvis en overdrivelse) fedeste tee og en vinder af Braun Epilator.

River Island laver bare gode ting indimellem, så da jeg for et par dage siden spottede den her printede sag, hev jeg den hjem med det samme. Den er ikke kommet endnu, men jeg glæder mig allerede til at bruge den. Tænker den sammen med alle mulige outfits. Maxi skirt, jeans, shorts, nederdel osv osv osv. I det hele taget så er jeg lidt vild med de der galaxeprints – synes de er så smukke. Og dybe. Den fås her, men er kun tilbage i få størrelser. De plejer dog at få opdateret med nye rimelig ofte. Er den ikke virkelig pææææn?

OG så skal der lyde et stort tillykke til Petra, som blev udtrukket af gudinden Random. Tillykke med din nye epilator – jeg sender dig en mail i løbet af dagen, så jeg kan få din adresse 🙂
Til alle deltagere kan jeg sige, at der er masser af lækre konkurrencer på vej – så hæng endelig ud her lidt endnu. Under alle omstændigheder så takker jeg for den massive flotte deltagelse. Det er lige præcis derfor det er sjovt at arrangere sådanne ting for jer – I er så gode til at lege med. TAK 🙂

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

25 Comments