Shopping og Inspiration,  Skønhed

Tip: Ole Henriksen Mini Sizes til gode priser!

Der er vel snart ingen der ikke ved, hvem Ole Henriksen er. Hvis der alligevel skulle sidde en eller to derude, så er det ham den lille med de gode ansigts- og kropsprodukter, som er bosiddende i USA. Det er også ham med de dyre produkter, hvilket gør, at jeg personligt ikke har afprøvet så aller pokkers mange af dem, men en læser skrev fornylig og spurgte om ikke jeg ville lave et indlæg om Ole-lækkerier og hvilke jeg selv ville vælge hvis jeg skulle/kunne. Så here goes, Heidi M.S og alle jer andre, som forhåbentlig også kan bruge indlægget 🙂


Der kan ikke siges nok godt om hans dejlige læbebalsam. Den er fast inventar i min taske og jeg har også skrevet om den før. Derudover, så har jeg prøvet gode masker, som fx Blue/black berry enzym fætteren, som er uovertruffen til min hud (blandet/kombineret). Her kører jeg på min tredje krukke, tror jeg og den bliver indkøbt igen, når den jeg har er tom. Ligeledes er jeg vild med African red tea face mist, som er sådan en “pick-me-up”-spray til et træt ansigt. Et pift eller to, så er der lidt glød tilbage i kinderne og huden “oplives” lidt lissom. Den vandt i øvrigt også en Danish Beauty Award for nogle år siden.
Men jeg må også lige sige, at jeg langt fra er ekspert udi skønhedsprodukter, deres sammensætning osv. – der har vi andre og meget mere kompetente damer i blogland, men vi har jo alle en holdning til, hvad der er godt og skidt og hvad der virker for os hver især. Ole Henriksens produkter bliver af nogle omtalt som værende lidt “kradsbørstige”, men dem jeg har prøvet har været gode for min hud og den er ellers rimelig sart. Måske skal man bare sikre sig, at man ikke får valgt noget til forkert hudtype.

Læs også:  Gul strik - er I med mig?

Alle de andre produkter på collagen er nogle jeg rigtig gerne vil prøve med tiden – specielt masken og øjencremen. Mange af dem jeg har på listen er med en eller anden form for “anti-age”-virkning og det er altså ikke fordi jeg er SÅ gammel igen hø hø. Men man skal forebygge….det er væsentligt nemmere end at udbedre skader der er sket. Vi kvinder skal også huske at smøre/ pleje vores halse. Rimelig ærgerligt at have en pæn ansigtshud og en rosinagtig hals, ikk’ 😉 Jeg har brugt anti-age produkter (tilpasset min alder selvfølgelig) siden jeg var i begyndelsen af tyverne.

Der er gode tilbud på Ole Henriksen flere steder på nettet, men hos Billigvoks.dk har de også sådan nogle mini-sizes som er ca. halv størrelse af de almindelige. Tænker det kan være rart, at prøve en lille størrelse inden man investerer i den almindelige, hvis nu produktet ikke helt var som man ønskede. Det går måske an at købe den almindelige størrelse på de mindre kostbare sager, men fx den øjencreme jeg gerne ville have…den koster normalt 500 kr. (dog sat ned her til 300) og jeg kan få en mini til 150 med den halve mængde. Så tør man lidt bedre ikke?
Man kan se alt de har fået hjem fra Ole lige her. Priserne er generelt gode og nogle af produkterne er næsten halv pris af udsalgsprisen. Måske kan man finde dem enkeltvis billigere ved lidt google-arbejde…det skal jeg ikke kunne sige. Nicehair har også et godt udvalg. Jeg ville dog holde mig fra fx Ebay i denne sammenhæng – dels ved jeg ikke om Ole H. bliver faket, men man ved altså heller ikke hvor gamle produkterne er og det har jeg det lidt skidt med.

Læs også:  For sjæl og for haveliv

Har I gode/dårlige Ole H. erfaringer? Yndlingsprodukter? Del gerne i kommentarfeltet, så vi alle kan blive klogere 🙂


(der er brugt affliatelinks i teksten)

8 Comments

 • Julie - 99dresses.dk

  Jeg gav mig selv nurture me starter kit i julegave (den lilla serie med 5 miniprodukter), og jeg er blevet stor fan af nat og dagcremen nurture me, det er den mest fantastiske ansigtscreme jeg har prøvet til dato, og så dufter den helt fantastisk, der er lidt tyggegummi over duften, på den gode måde. Synes tit ansigtscremer lugter grimt, men nurture me kan varmt anbefales.

  Jeg har lige shoppet lidt på både smartgirl og nicehair med værdibeviser fra Ole Henriksen 😀 Bliver godt.

  Masken fra den lilla serie er også helt fantastisk, jeg er stor fan! 🙂

 • Bolize

  Bliver bare nødt til at sige det på Ole-manér: I ♥ U 🙂
  Jeg bruger:
  Morgen: African Red Tea – See the difference serum
  + Dagcreme: Truth revealed super creme SPF 15
  Aften: On the go Cleanser og Oles fantastiske renseservietter
  + Truth Serum Collagen Booster
  + Natgel: Invigorating
  + African Red Tea Facemist en gang imellem 🙂
  Fantastiske produkter alle sammen. Jeg skal da lige ind og checke nogle af de minis, for vil gerne prøve et par produkter jeg har hørt godt om.

 • Heidi

  Jeg har prøvet mini kittet til sensitiv hud, og jeg har giga sart og sensitiv hud, men det var som du skriver, alt for krads børstigt til min hud.. Så jeg har måtte finde andre alternativer, Nuxe og REN fungerer rigtig fint for mig. Har en fin og opstrammet hus, men man aner da de fine linjer man begynder at få, når man er 37 :O)

  Men tak for tippet, for min veninde bruger det, så det kunne være en god gave til hende.

 • Sabrina Thomsen

  Hej!

  Lige nu kan man også på ezzence.dk købe Ole Henriksen produkter med 40% rabat 🙂

  Bare et lille tip! 😉

 • Nanna

  Jeg har kun gode erfaringer med Oles produkter! Prisen er selvfølgelig lidt høj, men når der er tilbud på nettet slår jeg gerne til. Lige nu bruger jeg selv Truth Serum Collagen Booster og Body Sleek Hydrating Lotion – og jeg er fan af begge produkter. Men listen over produkter jeg gerne vil prøve er laaaang… 🙂

 • Lullumut

  Jeg har endnu tilgode at prøve Ole Henriksen’s produkter. But why?! 🙂 Men det er da super fedt, at man kan få dem i mindre størrelser. Så er man måske heller ikke så uheldig som søde Lynn, som fik problemer med en af maskerne 🙁 øv at have brugt 4-500kr. og ikke kunne tåle den.

%d bloggers like this: