Min stil,  Shopping og Inspiration

Temafest: Matador / Malsen Maude Varnæs

I fredags var jeg til den sjoveste temafest på mit arbejde – “Matador”. Vi havde på forhånd fået tildelt roller uden at vi havde indflydelse på det og i min indbakke havnede en besked om, at jeg skulle være Maude Varnæs. Hmm…. Se, nu er jeg jo giga Matador-fan og faktisk også ret så stor Maude-fan, for hun er en af de personer, som gennemgår den allerstørste udvikling i serien. Jeg valgte at tænke “Maude efter Paris”….det er nemlig der hun bliver gravid med efternøleren Helle og well….jeg har jo ligesom lidt mave på. Derudover, så er det også her hun er lidt mere løssluppen og gerne vil feste frem for at gå op og lægge sig 😉

Her er jeg så som Maude….Malsen Maude Varnæs! 🙂

Mine tre fantastiske kolleger, som (fra venstre) er: Fru Fernando Møghe, Misse Møghe og Musse Skjold Hansen. Det er mig der har “lavet” Musses style og selv hatten er min kreation 😉

Hvad synes I? 😀

Hvis I vil have mere temafest, så viste jeg billeder fra en 70’er fest jeg var til her.

Læs også:  Temafødselsdag - fra lille til stor

43 Comments