Min stil,  Skønhed

GreyScale and Wella-hair (Outfit)

Jeg nåede slet ikke forbi bloggen i går. Røg direkte fra arbejde til Kbh. og var et smut i LV inden jeg skulle til event på Hotel Skt. Petri i anledning af at Toni & Guy introducerede hårprodukter. Smadderfint event, som jeg vil fortælle lidt mere om snart…skal lige have afprøvet et produkt først.
I tirsdags så jeg sådan her ud. Tøjet er ikke sådan vanvittig spændende og jeg ser noget frysende ud, men jeg havde forsøgt mig med en lidt anderledes frisure, som er stærkt inspireret af Wellas look for Baum und Pfertgarden her ved Fashion Week. Mit er mere krøllet end deres, men ideen er fuldstændig den samme og det er sat på samme måde. Lidt tungere pandehår og ellers skødeløst med lidt løft på baghovedet, så det er naturligt. Kan I lide det? 🙂

jeans: HM, tunika: InWear, blazer: Bon a’parte, mobiltaske: Stars by P (gave)

Læs også:  Sommeren der gik

38 Comments