Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Dandia Dandia!


(indlægget indeholder affiliate links)

I’m in colour love! Vagabonds “Dandia” er den perfekte forårsstøvle imo. Jeg er helt vild med farvekombien og modellen i sig selv. Dobbelt-suk! Ser dem for mig til jeans, kjoler, nederdele og shorts. Pasteller er fint og yndigt – det kommer jeg nok ikke uden om, men jeg er altså mere tilhænger af de klare stærke farver; især når det kommer til indpakning til fusserne.
En helt anden ting er, at jeg kun kan anbefale Vagabonds fodtøj – synes simpelthen det er noget af det mest behagelige at have på, så jeg har ingen skrupler med at de er 10 cm (dog minus 2 i platform, så reelt 8 cm højde). Jeg har fundet dem lige HER og er dælme tæt på at lade dem være den første forårsbestilling jeg sender afsted 🙂 Kan I lide dem….er de for meget i jeres øjne?

I øvrigt, så vil jeg da samtidig lige tippe om at Brandos har varme vinterstøvler med 20% hvis I er ved at få frostbid i tæerne – der er bl.a Sorel, Ugg og så de sejeste Moschino moonboots med guldpailetter! . Se udvalget her

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

16 Comments

    • Malsen

      Jeg kan jo slet ikke de der stiletter som du kan Marianne 🙂 Ville ønske det var anderledes. Det er jo så flot!

  • Ida

    Det er en super fed farve sammensætning. Det er lidt lidt for meget fodtøjs farve til mig, men ville ønske at jeg turde gå i sådan nogle.
    Tak for tippet med vagabond 🙂 Kender slet ikke mærket så godt, men vil da begynde at se hvad de har 🙂

    • Malsen

      Hvis ikke du har prøvet Vagabond, kan jeg virkelig kun anbefale det nærke. Især hvis du skal have sko, som du kan holde ud i lang tid og til en rimelig pris 🙂

  • Bolize

    Lidt for meget ABBA efter min smag … men det er rigtigt at Vagabonds sko/støvler er fede at have på 😀
    Pøj-pøj med at style dem ♥

    • Malsen

      Det er sikkert rigtigt…havde der været lidt pailletter også havde den været helt i vinkel 😉

  • Betina, Styled Our Way

    Jeg elsker orange og pink sammen, men synes ikke helt de spiller. Jeg tror de bliver lidt for 70’er. Lidt Abba, som Bolize siger. Jeg glæder mig dog til at se hvordan du styler dem, hvis du ender med at købe dem, da jeg er sikker på du vil få dem til at se fantastiske ud! Kunne godt forestille mig dem til mørkeblå jeans og en hvid skjorte.

  • Sascha

    Jeg synes de er mega fede!
    Jeg ville ikke selv turde tror jeg, men vil være mega misundelig hvis jeg ser en som tør.

    Og jeg synes også Vagabond laver super comfy sko i lækker kvalitet

    • Malsen

      Jeg overvejer virkelig – synes de er så seje. Dog gad jeg godt lige se dem irl først, for farverne snyder måske…. 🙂

  • Guapizimo

    De er da ret festlige i farverne, lækkert farvemix og jeg er også ret sikker på de vil passe til din stil. Personligt er de nok en tand for meget til mig, jeg plejer jo bare at tøffe rundt i sort eller gråt fodtøj 😉

    • Malsen

      Hehe, ja, jeg tænker godt at de er lidt for farvestrålende til dig…..men fedt at du kan lide dem 🙂

  • line

    Jeg har prøvet dem, for kunne heller ikke stå for de skønne farver, men jeg synes, at de var lidt stive i det, så jeg anbefaler, at du prøver dem et sted. Men super fede er de bare:-)
    frkforsom