Skønhed

TEST: Kevin Murphy Angel Rinse // Angel Wash // Body Builder // Session Spray

Jeg har længe gerne prøve Kevin Murphy’s sager, for jeg har hørt så meget godt om dem….det er vel altid lidt farligt, for så er forventningerne måske også skruet lidt op ubevidst. Billigvoks.dk ville gerne lade mig teste og har sendt mig 4 produkter, som jeg selv har udvalgt til måske at passe bedst til min hårtype. Almindeligt til fint hår. Farvet. Naturkrøllet. Og med en tendens til at falde sammen op ad dagen.
Jeg valgte shampoo+balsam med navnet Angel Wash + Rinse, samt moussen Body Builder og hårlakken Session Spray, som jeg har brugt i ca. 3 uger nu.


Angel Wash er helt sikkert en lækker shampoo, som giver fylde som den lover og så har jeg lidt en svaghed for den lavendelduft, som efterlades meget svagt i mit hår bagefter. Jeg vasker max mit hår 3 gange om ugen og har brug for at føle at håret er rigtig rent, når det er vasket. Shampoo’en er drøj i brug og til mit meget lange hår, bruger jeg det der svarer til en stor valnød pr. vask.

Angel Rinse, som er den matchende balsam, brugte jeg de første gange bagefter shampoo’en. Desværre synes jeg ikke, at den gjorde mit hår ret meget lettere at rede ud, hvilket er rigtig vigtigt for mig. Jeg er pil-hysterisk og piver over de mindste niv, så min balsam skal altså hjælpe mig her. Jeg prøvede så at bruge den anderledes…havde hørt at det kunne være godt og beskyttende at bruge balsam først for at beskytte håret og pleje spidserne og det virkede meget bedre. Jeg fordeler bare lige lidt i spidserne og så lidt i det inderste hår, så er det nemmere for mig at redde ud med min bredtandede kam (bruger aldrig andet pga mine krøller). Den dufter ligeledes vildt godt.

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

Body Builder skulle efter produktbeskrivelsen være en volumegivende mousse og det må jeg sgu gi’ den. Det er nok den bedste mousse jeg har prøvet til at fremhæve mine krøller. Det er som om de bliver mere definerede og mit hår føles “lettere” på en måde, hvilket er ret rart, når man nu render rundt med sådan en manke som min hehe…. Der står også at den skulle give mere glans, men mit hår er egentlig rimelig glansfuldt fra naturens side, så det har jeg svært ved at bedømme.

Det sidste produkt, Session Spray, er en hårlak, som i mine øjne egner sig bedst til opsætninger. Den har ret stærkt hold uden at håret bliver sådan “husblas-stift”, hvis I kan følge mig i hvad jeg mener med det. Når mit hår er løst, kan jeg godt lide at det er levende, så der bruger jeg sjældent hårlak andet end måske lige lidt i fronten, men jeg har savnet en god en til de mange dage, hvor jeg sætter håret op og der er den altså ganske glimrende.

SÅ konklusionen sådan alt i alt er at mine forventninger blev indfriet – det er lækre produkter uden tvivl og jeg kan godt forstå at så mange godt kan lide dem. Især shampoo’en og moussen har vist fået fast plads på hylden, tror jeg 😉
Billigvoks har gode priser på KM’s produkter og der er også sådan nogle ekstra rabatter ved køb af flere produkter på samme tid. Skulle I være interesserede så er alle produkterne lige HER.

Kender I Kevin Murphy’s produkter, har prøvet dem eller lignende, så fortæl fortæl, hvilke oplevelser I har 🙂

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

17 Comments

  • Anne Katrine

    Hej Malsen 🙂
    Jeg er også stor fan af præcis samme Kevin Murphy serie, som den, du har testet. Den frisør, jeg går ved, bruger altid disse produkter til mit hår (på trods af at det ikke er farvet), og jeg synes, de er så lækre. Desværre også lidt dyre, men som du siger, så er de drøje i brug. Jeg vil anbefale “Powder Puff”, som er et produkt du drysser en lille smule af ned i hårbunden og så affedter og løfter det håret, rigtig godt hvis ens hår har en tendens til at klaske sammen i løbet af dagen 🙂

    • Malsen

      Hejsa 🙂 Ej, hvor skægt at du bruger samme produkter….jeg kunne godt tænke mig at prøve den powder puff der, for de to andre drysse-ting jeg har prøvet fra to andre mærker, brød jeg mig ikke om….Tak for tippet! 🙂

  • Louise

    Jeg har gode erfaringer med deres leave-in conditioner, som også har heat protection i 🙂 Den giver sådan et dejligt blødt hår – og så kan den tilmed også style håret lidt 🙂 Det synes jeg er et rigtig godt produkt!

    • Malsen

      Det lyder også som et rigtig godt produkt! Det må jeg prøve næste gang sammen med den powder puff som Anne Katrine foreslår 🙂

  • Guapizimo

    Jeg har selv gode erfaringer med Kevin Murphy og jeg har også shampoo og balsam stående på hylden, dog en anden udgave. Jeg kan huske at jeg syntes duften var spøjs første gang jeg duftede til den, men nu synes jeg den er helt fantastisk! Hårsprayen har jeg også dog en lille udgave og skal nok snart have købt en ny, deres mousse har jeg endnu ikke prøvet.

    • Malsen

      Ok, hvilken var det hvor duften var spøjs?
      Jeg synes hårlakken har en særegen duft, men lækker når man vænner sig til den 🙂

  • june... @ Pixelerede finurligheder...

    Jeg er HELT vild med den serie fra KM, har også anmeldt den her 🙂 Jeg redder mit hår, før jeg bader, måske derfor jeg er ret tilfreds med conditioneren.. Har hørt det ikke er sundt at rede håret, når det er vådt 🙂 Plus mit bliver MEGA frizzy, hvis jeg redder det efter vask.. Tror jeg bliver nødt til at prøve den mousse der 🙂