Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #8 Shoes, Shoes, Shoes

Selv om regnen pisker ned udenfor, så er mit hoved så småt ved at indstille sig på forår og lysere tider. Lettere sko og lettere materialer, så det er oplagt lige at tage et kig på nogle af favoritterne fra den almindelige Louis Vuitton SS12 skokollektion, som så småt er ved at blive stocket i butikkerne. Nogle er der allerede og ellers varer det ikke længe før de sidste er der. Vi må vente lidt endnu på runway-skoene (se mere her), men dem glæder jeg mig også umanerligt til at se live…..
Farverne på mine favoritter er primært sort og beige. Både sandaler, pumps og sneakers er virkelig cool og jeg er vild med den lille sløjfedetalje på et par af dem. De cool hightop sneakers kan jeg virkelig se mig selv gå foråret tyndt i og også de sorte almindelige sneaks er cool, synes jeg. LV’s sneakers er generelt rigtig behagelige at have på og er lidt store i størrelsen. Jeg valgte også at tage en ballerinamodel med…ind til nu har den været lavet i et par forskellige materialer, men nu føjer de altså Epi til listen! Det gør slet slet ikke noget. Epi er vanvittig stærkt og jeg spår, at man får sig et par virkelig klassiske og meget holdbare sko, hvis man vælger dem i det materiale. Jeg synes de nude er mucho fine!
Mit favoritpar er de øverste sorte pumps i højre hjørne. De hedder “Varennes” btw. Hvilke kan I lide?

Louis Vuitton.com

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

36 Comments