Shopping og Inspiration

Blue Suit // Designers Remix

Jeg er lidt tiltrukket af jakkesæts-tendensen, som Designers Remix viser den i deres lookbooks for den kommende sæson. At det så ydermere er navy og hvid, bliver det slet ikke dårligere af, for jeg synes det er et super “let” alternativ til det mere tunge og cooperate sort/hvide, som man tit ender i. I øvrigt, så er jeg helt hooked på skoletterne med de neonfarvede såler og sløjfer – de er da så cool og over the top. Sat sammen med et klassisk outfit er de helt perfekte!


Glæder mig til at se varerne live….det er ikke så meget der er landet i webshoppen endnu heller.

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

12 Comments

  • Liselotte

    Jakken i midten har jeg prøvet, og måske har jeg abnormt lange arme (ja, det har jeg nok), men længden gør absolut intet for lange arme.
    Til gengæld har jeg et rigtig godt forhold til deres bukser:-)

    I øvrigt har jeg nok glemt at fortælle dig, at min blog altdetfine.dk døde for noget tid siden, fordi den kørte på en privat server, der konstant blev angrebet udefra af hackere. Måske starter jeg en ny en dag på wordpress.com igen, men den private løsning har jeg ikke lige lyst til igen, så det bliver i hvert fald ikke under samme navn.

    Og tillykke med babyprojektet:-)

    • Malsen

      Ok….så må du lade mig vide, hvis du starter igen 🙂
      Tak for lykønskning…det er sødt af dig at skrive. Mht til jakken, så ærger det mig at du siger at den ikke er god til lange arme, for det betyder at den med stor sandsynlighed er ligeså skidt til mig 🙂

  • AnjaPN

    Elsker en god blazer/jakkesæts-jakke – da man altid kan gøre et simpelt look lidt mere edgy eller stylet med sådan en jakke. Den øverste er godt nok pæn.

  • Guapizimo

    Jeg hopper af vane altid i sorte eller grå blazer jakker, men jeg elsker blå og det kunne da være det skal være sådan en jeg køber i år, DR vækker i hvert fald lysten til det!