Hjem og bolig,  Shopping og Inspiration

Dreams for my Walk-in


Jeg står for at skulle flytte mit påklædningsværelse til et andet værelse og da jeg lavede det første i sin tid, var det måske lidt i hastværk uden egentlig at få tænkt over, hvordan mine behov er. Jeg havde en idé om, at så længe alt var tilgængeligt, så ville det være fantastisk, men jeg har siden hen måttet erfare, at det måske ikke er det allersmarteste at have tonsvis af tykt vintertøj hængende når det er sommer og omvendt. Lige så med fodtøj. Men jeg synes ikke at de løsninger jeg havde fundet på, gav plads til omrokeringer – dels pga af værelsets størrelse, men også pga de møbler jeg nu engang havde valgt. Det eneste jeg havde valgt rigtigt (som jeg ser det nu) var farverne: sort, hvid og sølv.

Jeg tror også, at jeg overvurderede mit tøj i forhold til mine sko og accessories. Sidstnævnte har ikke plads nok, mens tøjet har for meget.

Nu går jeg så og prøver at planlægge lidt bedre, hvordan det nye rum skal se ud. Hvordan jeg får de bedste løsninger. Jeg er ret glad for romantisk og feminint interiør i små mængder (ville aldrig have min stue sådan fx) og jeg vil prøve at gøre mit nye værelse endnu mere piget med flere spejle og fransk-inspirerede møbler. Lisbeth Dahl har lige åbnet webshop og der har jeg fundet noget inspiration, som på collagen. Er lige ved at dåne over det fine glasbord med skammel.
Der skal desuden være en bedre løsning til sko i mit nye værelse og overvejer at de skal stå på hylder, men her vil jeg gerne høre, hvad I gør? Jeg har pt mine sko stående i deres æsker, men det er ikke en god løsning (tror jeg) for det gør, at man måske ikke får brugt de nederste så meget. Har I jeres stående frit eller i æsker eller hvordan?

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

22 Comments

  • Marianne P

    De fleste af mine sko står i æsker men synes det kan være lidt upraktisk + at jeg tit “glemmer” hvad jeg har:-) Min drøm er et stort skoskab hvor de kan stå på rad og række… Er altså meget misundelig på dit walk-in:-)

    • Malsen

      Det er nøjagtig det samme jeg gør ….. der må være en bedre løsning.
      Er også virkelig glad for det 🙂

  • Guapizimo

    Det der glasbord er SÅ fint, en af mandens venner havde engang et til salg da han havde købt det til sin kæreste som endte med at blive eks. ville SÅ gerne have haft det men vi har jo simpelthen ikke plads, æv!

    De fleste af mine sko står i æsker oven på klædeskabet, eneste mulige løsning – men ikke så praktisk da man hurtigt glemmer at få brugt nogle af dem.

    • Malsen

      Uh….nøj, det var ellers en chance der med det bord. Det ville jeg godt nok også have været ked af at lade gå min næse forbi 🙂

  • Sabina

    Waaauw nogle vanvittig smulke møbler, det er da lige til at få prinsesse-hjertet til at gå i stå 😀 Jeg har heldigvis så meget plads, at jeg har smidt hylder op fra gulv til loft, så alle mine sko står fremme. Havde før alle stående i æsker, men jeg forsømte alt for mange 🙁 Så jeg er super glad for min skobutik-look-a-like 🙂

    • Malsen

      Ja, du har jo i den grad fået prioriteret alle dine herligheder 🙂 Kan godt forstå du er glad for det……jeg overvejer noget lignende. 🙂

  • Debbie

    Er helt forgabt i rumdeleren! Den er virkelig en yndighed, synes jeg.
    Har personligt selv et sminkebord and I love it, så kan kun anbefale det til andre – praktisk og smukt, bedre bliver det jo ikke. 🙂

    • Malsen

      Rumdeleren er skøn skøn skøn. Har også et aflagt sminkebord, som jeg overvejer at sætte i stand. Nu må vi se 🙂

  • Karen

    Sko har det faktisk godt i æskerne… – de falder ikke sammen og bliver støvede.

    Mine sko står på hylder i et dertil indrettet skoskab. Altså, heels, ballerinas, wedges, sandaler osv… – sorteret efter farve. Sneakers har en kurv i gangen og støvlerne okkuperer bunden af et klædeskabene.

    Mit liv er for kort til slankekure og grimme sko. 🙂

    Kh Karen

    • Malsen

      Du har ret og det er jo også derfor jeg har haft mine i æsker, men det gør bare at jeg glemmer dem. Så kan man så mene jeg har for mange 😉 (det mener min mand…hø)

      KH

  • line

    Åh hvem der havde et helt påklædningsværelse! Kan godt forstå at du er forelsket i boudoir-ideen, hvor man kan gå all out med tøseting. Det tror jeg heller ikke, at jeg ville kunne lade være med. Jeg opbevarer mine sko i kasser fra Ikea med velcro, hvor man kan komme ind til skoene i enden af kassen, så alle sko er lige tilgængelige. Du kan se det her:
    http://frkforsom.blogspot.com/2011/12/mit-hjem.html

    • Malsen

      Jeg har flere gange luret på de kasser du har til sko, men jeg tror jeg ville elske at have dem stående fremme, så jeg bedre kan se dem alle, men jeg har virkelig mange så måske det slet ikke kan lade sig gøre 😛

  • Sascha

    Nøj nogle fine møbler du har fundet. Jeg håber de bliver dine.
    Jeg drømmer om et sko skab som Carries i SATC the movie – gerne med tilhørende lejlighed i samme stil 🙂

    Jeg har sko på hylder. Det er egentlig mest min kærestes skyld. Jeg lever i et meget mærkeligt forhold hvor min kæreste har 3 gange så mange sko som mig

    • Malsen

      ÅH ja….Carries walk-in….det er jo det ultimative 🙂
      Vildt med en kæreste med flere sko….hihi….

  • Lise

    Jeg har indtil sidste år haft lignende skoproblem… Nu har jeg mine sko i skokasser fra IKEA – kasserne står ovenpå hinanden og det kan de sagtens og det smarte er at de har et vindue, så man kan se skoene… OG de kan åbnes i enden…. OG kasserne er super billige.
    Jeg har dem stående inde mit skab, men det er kun fordi jeg ikke har mit eget påklædningsværelse, men er henvist til deleskab i soveværelset?
    http://mobile.woman.dk/article/35424-sadan-rydder-du-ud-i-dit-klaedeskab/gallery/184937

  • Lullumut

    Spændende, jeg glæder mig til at se, hvad du finder ud af 🙂 Nu har jeg ikke så fine og dyre sko, men nogle er i skoskab/æske i gangen, nogen står under tøjet og resten ligger i IKEA skuffer i skabet.. Ville slet ikke få dem brugt, hvis de var i æsker 🙂

    • Malsen

      De er en rigtig god løsning tror jeg, men hold op en udskrivning hvis man skulle have til alle sine sko 😛