Shopping og Inspiration,  Skønhed

Tid til ekstra håndpleje


Jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste, som kan mærke at årstiden er skiftet rent hudmæssigt. En ting er ansigtet, men en anden er hænderne, som bare lynhurtigt bliver knastørre og rosinagtige! Neglene knækker hurtigere osv osv.
Tænkte derfor, at jeg lige ville dele mine bedste håndplejeprodukter. Jeg bruger 3 forskellige i det kolde halvår og så min fuldstændig uundværlige multi-fil fra e.l.f.
Det første produkt er Clarins “Hand and Nail Treatment Care”, som er helt fantastisk om natten. Jeg påfører den inden jeg går i seng efter en grundig håndvask og er ikke sparsom med den. Man har de blødeste poter, når man vågner. Den er ikke billig, men synes det er kroner godt givet ud. Et andet lille tip er, at tage neglelak af om aftenen og så massere cremen godt ind i neglenes sider også – så er det så meget nemmere at lægge en pæn ny lak om morgenen.
Næste yndlingsprodukt er olien fra Kaé – den har jeg skrevet om før og jeg er stadig lige begejstret for den. Et par gange om ugen i vinterhalvåret, bruger jeg den specifikt til hænderne – gerne i løbet af dagen, når vind, energi og vejr har tæret lidt på huden. Den trænger hurtigt ind og efterlader velduftende bløde og mere beskyttede hænder. Jeg bruger den ofte til hele kroppen også, hvor den er lige så god.
Det sidste cremeprodukt er ikke lige interessant for jer alle, men er man over 25, skal man huske at forebygge alderstegn. Det er for sent at gøre noget ved, når det kan ses alt for meget. Forebyggelse er nøglen. Jeg holder mine hænder pæne og relativt ungdommelige (det lyder sgu’ mormoragtigt, hehe) ved at bruge Cliniques “Stop Signs Hand Repair”, som heller ikke er helt billig, men til gengæld er ret drøj i brug. Den påfører jeg i et tyndt lag på håndryggene om morgenen inden jeg skal ud af døren.
Generelt, er jeg ret glad for både Clinique og Clarins, når det kommer til hudpleje. Foretrækker Clarins (eller Kiehl’s) til ansigtet, men bruger begge mærker til resten. Clinique har også ret meget lækker makeup og en rigtig god foundation, men det kan jeg måske sige lidt om en anden gang.
Den sidste ting på billedet er multi-filen fra e.l.f – den filer, pudser og polerer i en og samme klods og den har nummererede sider, så sådan en som mig kan huske, hvilken rækkefølge jeg skal gøre tingene i. Smart! 🙂
Sidst, men ikke mindst, så er det jo vigtigt med vand! Altså det man drikker….huden bliver bare pænere, når man husker at drikke vand. Jeg har selv været rigtig dårlig til at huske det, men nu har jeg faktisk gang i et afkrydsningsystem, så jeg holder lidt styr på, hvor meget jeg husker at drikke. Vand mindsker også risikoen for hovedpine, som jeg desværre er en af dem, der ofte har.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

Husker I at passe godt på jeres hænder? Er der produkter, som I gerne vil fremhæve til formålet? Speak up – altid rart når vi kan inspirere hinanden.

11 Comments

  • Karen

    Nix.
    Der står noget så retro som Camferine ved siden af køkkenvasken. Den stinker, men det virker. Mine næver er typisk som en skurekones og er det helt grelt, revner huden over knoerne om vinteren. Jeg er ved at lære at smøre poter, men det går sådan lidt i hop og galop. 🙂

    KH

  • Bolize

    Jamen først vil jeg da gerne dele de nærmest gratis glæder med jer 🙂
    En god olivenolie rørt op med puddersukker … sjask hænderne godt ind i massen og ifør jer et par engangshandsker i 10-15 min. Vask herefter hænderne i lunkent vand … Voilá : smørbløde hænder 🙂
    Men ud over denne kur en gang om ugen i vinterhalvåret, sværger jeg til LCN SpA: White Tea Hand cream. Den koster 125 kr. for en dåse og er eventyrlig god.

  • Guapizimo

    Jeg har en Essie håndcreme jeg bruger, men kunne nok godt brugte en rigtig fed en her til vinter. Og jeg kunne finde på at prøve både den fra Clarins og Clinique, da jeg har god erfaring med begge produkter 🙂

  • Lovis

    Jeg har desværre brug for Locobase Repair for at holde tørheden i skak – den er jo ikke ligefrem lækker, men den virker. Inden natten får neglene en omgang med Depends avocado-olie og derefter Diors Creme Apricot – de to er virkelig effektive til at fordrive tørre neglebånd og neglerødder 😀

  • Lullumut

    Du har så ret. Det er virkelig vigtigt at passe på hænderne. Jeg bruger selv lidt random cremer, når jeg husker det. Vil gerne prøve Kiehl’s næste gang. Glemmer også at drikke vand – tager et glas nu 🙂

  • Maria - Garderobeskabet

    Håndcreme er et must for mig så snart, vi har passeret september. Især mine daglige 20 km på cykel i al slags vejr er lidt hårde ved mine stakkels hænder, så jeg har altid en håndcreme på min kontorplads og minimum en derhjemme på køkkenbordet. Skifter mellem lidt forskelligt, men til de udsatte områder omkring neglene er jeg ret glad for min lille tube Lucas Papaw Ointment, der bare er guld værd. Også rundt om fx min mund, når huden der bliver tør. Den kan vamt anbefales.