Shopping og Inspiration,  Skønhed

Test: Kaé L’Huile de Beauté (Anbefaling: Mod tør og problemfyldt hud)

Måske husker I, at jeg skrev, at der lå gaver med i pakken, da jeg sidst handlede hos Trier Copenhagen; en af dem, var denne her skønhedsolie fra økologiske Kaé. Jeg er jo ret glad for olier …. skriblede bl.a. om mandelolie her og om hårolie her, så gik i gang med at teste denne nye olie med det samme.

Hos netspiren.dk fandt jeg denne beskrivelse af olien:
“Skønheds olie 100 % ren argan Kaeline: En ren silkeblød beskyttelse for ansigt, krop og hår. Den forebygger og formindsker tegn på ældning, dehydrering og skader forårsaget sol, varme, kulde, aircondition, klor, røg, forurening samt hud-irritationer. Huden bliver blød, glat og gennemfugtet.”

Ja, ja og ja! Der er ingen tvivl om, at det her er gode dråber. Jeg bruger aldrig olie hver morgen og specielt ikke, hvis jeg skal have foundation på. Der synes jeg ikke at olie fugter nok – der opstår, i hvert fald på mig, stadig lidt tørre områder og det er altså pænt grimt, hvis der er knastørre foundationpletter i ansigtet, synes jeg. Men jeg bruger olie om aftenen, når jeg har renset af. Og denne her har jeg ind til videre testet på: ansigt, hænder/fødder, albuer og knæ. De steder, som har det tørrest på mig.
De første par dage, syntes jeg at min hud, specielt i ansigtet, reagerede lidt på olien fra Kaé, men så var det som om at det aftog og så er det bare blevet bedre og bedre. Den er virkelig lækker og jeg har nu ingen tørre albuer, knæ eller hænder længere og min ansigtshud er babyblød og føles friskere.
Jeg kan godt lige tage lidt på hænderne i løbet af dagen også – jeg vasker rigtig ofte hænder og det kan mærkes/ses, men det er virkelig blevet synligt og tydeligt bedre efter den her olie. Den vipper i hvert fald klart min mandelolie af pinden og har nu indtaget en klar førsteplads.
Bonus: Den kan bruges overalt – også i håret, men det har jeg ikke prøvet endnu.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

Eftersom det jo var en gave, så måtte jeg lige på nettet for at se, hvad den koster og den fås flere forskellige steder til omkring 200-230 kr. for 50 ml. Den er meget drøj i brug, så jeg synes ikke det er dyrt overhovedet. Fås bl.a. direkte hos Kaé eller hos Netspiren.

6 Comments